Kate imponerer i kjendisdesign

STORT SMIL: Hertuginne Kate på offisielt oppdrag på Belize.

Hertuginnen valgte britisk design på reise i Belize. Antrekket skaper nå overskrifter verden over.

Publisert:

Prins William (39) og hertuginne Kate (40) er for tiden på reise i Karibia, hvor de blant annet har svingt seg i Belize.

Men det er ikke dansetrinnene som lenger får mest oppmerksomhet.

Mandag kveld var paret klare for den offisielle mottagelsen. Kate hadde virkelig tatt frem et smykke av en kjole for anledningen, signert merket The Vampire’s Wife. Den glitrende kjolen, som har navnet «Light Sleeper», har en prislapp på om lag 29.000 kroner.

SHOWSTOPPER: Kate vekker oppmerksomhet i sin lekre rosa kjole.
NYHETER

Hertuginne Kate med filmstjerne-øyeblikk

Prinseparets reise skjer i forbindelse med dronning Elizabeths 70-årsjubileum på den britiske tronen. Belize var tidligere britisk koloni, og fikk derfor besøk. Selve mottagelsen fant sted ved maya-ruinene i Cahal Pech nær byen San Ignacio. Hertuginnen bar en clutch-veske med mønster inspirert av maya-kulturen.

Etter besøket i Belize går turen videre til Jamaica og Bahamas.

GLITRET: Den rosa kjolen satt som et skudd på hertuginnen.
NYHETER

Kate-effekten slår til i Køben: – Aldri tilfeldig

Ut av komfortsonen

Det amerikanske magasinet Cosmopolitan har lagt sin elsk på den rosa kjolen, og skriver i sin artikkel at de gjerne skulle hatt denne til sommerens brylluper. Også Harper’s Bazaar mener hertuginnen glitrer i The Vampire’s Wife-kjolen.

– Selv om hertuginnen ikke er fremmed for å ta i bruk en glitrende kjole, er den sterke Barbie-fargen et steg bort fra komfortsonen hennes, skriver magasinet.

Britiske Daily Mail uttrykker sin entusiasme over kjolevalget ved å skrive «vakker» med store bokstaver i tittelen. De hyller virkelig kjolen hertuginne Kate valgte for anledningen.

UT AV KOMFORTSONEN? Det amerikanske magasinet mener den sterke rosafargen er noe vi sjelden ser på hertuginnen.

Det er ikke første gang hertuginnen tar i bruk en kjole fra det britiske merket. Under et besøk i Dublin i 2020 så vi en grønn variant på Kate.

GRØNNE GLITRENDE: Hertuginne Kate brukte også en kjole fra det britiske merket tilbake i 2020. Da var hun og prins William på besøk i Dublin.
KJENDIS

Hertuginne Kate i norsk sommerkjole

Kjendisenes favoritt

The Vampire’s Wife har blitt litt av en kjendisfavoritt siden merket så dagens lys tilbake i 2014. Stjerner som Maggie Gyllenhaal, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Ruth Negga og Sienna Miller har alle vært å se i en kjole fra merket, men dette er bare noen av de kjente fjesene som har forelsket seg i designet.

Her til lands har også kjendisene tatt imot det britiske merket med åpne armer. Både Vanessa Rudjord og Pia Tjelta har vært å se i kjoler fra The Vampire’s Wife.

KJENDISFAVORITT: Pia Tjelta hadde på seg kjole fra The Vampire’s Wife under Se og Hørs 40-årsjubileum i 2018.
Publisert:

Finn mer innhold om: