Se stjernenes ville VMA-antrekk

POSERTE SAMMEN: Søstrene Dixie og Charlie D’Amelio var blant gjestene under nattens prisutdeling.

Alle ville stjele showet. Se antrekkene alle snakker om her!

Publisert:

MTV Video Music Awards, aka VMA-utdelingen, er som den røde løperens frekke lillesøster, og det gjenspeiler seg i antrekkene stjernene velger.

Og under årets utdeling i Barclays Center i New York ble det mye Møllers tran på mange av gjestene. Nattens VMA-antrekk har skapt overskriver over hele verden. Nettutgavene til motemagasiner som Harper’s Bazaar, Vogue og Cosmopolitan har alle omtalt de elleville antrekene som befant seg på den røde løperen. Overskrifter som «MTV VMA-rød løperen er skandaløs – som vanlig» er blant det som har herjet i nyhetsbildet.

Og det er ingen underdrivelse.

Madonna gikk for eksempel viralt i skinnbody og trenchcoat. Lil Nas X (22) er kjent for å eksperimentere med sine antrekk. Han dukket opp i en syrinfarget asymmetrisk kreasjon med langt slep.

EN Å REGNE MED: Lil Nas X slutter aldri å overraske på den røde løperen. Her i et todelt sett fra Versace.
Y2K: TikTok-stjerne Charlie D’Amelio i rosa miniskjørt med crop-top. Legg også merke til frisyren og smykket rundt halsen som bringer antrekket tilbake til år 2000.

Den lille svarte er et selvsagt valg, også på den røde løperen. Dixie D’Amelio (20) og Ciara (35) hadde begge gått for hver sin cut-out-variant:

TIKTOK-STJERNE: Dixie D'Amelio.
ARTIST: Ciara i blondekjole med cut out fra Tom Ford.

Kardashian-klanen var selvfølgelig også representert på den røde løperen. En stormforelsket Kourtney Kardashian hadde tatt turen sammen med kjæresten, og de var ikke fremmed for å vise kjærlighet.

MATCHET: Kourtney Kardashian (42) og trommeslager-kjæresten Travis Barker (45) kom begge i helsvarte rocka antrekk. De to, som offisielt ble et par i februar, klinte til foran fotografene på den røde løperen.
FORELSKET: Travis Barker og Kourtney Kardashian.

Vi er vant til å se Billie Eilish (19) i nokså spreke antrekk på den røde løperen, men denne gangen gjorde hun som både Ciara og Kourtney Kardashian og gikk for en helsvart look.

OVERSIZED: Billie Eilish valgte også svart kjole på den røde løperen.

Her kan du se flere av antrekkene fra den røde løperen:

LEDET SHOWET: Artisten Doja Cat ledet showet. Antrekket er fra Vivienne Westwood. Legg merke til hennes lårhøye sokker i lakk, som hun brukte under et par stroppesandaler.
NAKENKJOLE: Meghan Fox og Machine Gun Kelly poserte selvfølgelig sammen på den røde løperen. Senere havnet rapperen i håndgemeng på den røde løperen. Begge var ikledd antrekk fra Dolce & Gabbana.
HEFTIG HATT: Kacey Musgraves i lilla kjole og røde hansker, for ikke å snakke om en stor fjærhatt, fra Valentino Haute Couture.
MØNSTRET: Ed Sheeran toppet antrekket med blazer fra Versace.
TILBAKE I TID: Avril Lavigne i rutete dress fra Aria med bralette fra Cristahlea. Sist gang hun deltok på VMA-utdelingen var i 2003.
MIIIINISKJØRT: Normani poserer på den røde løperen i et lekent, hvitt sett med både kort jakke og kort skjørt. Antrekket er fra den britiske designeren Patrycja Pagas, som spesialiserer seg innen vegansk skinn.
SKINNER: Paris Hilton gikk for en kort sølvkjole fra merket The Blonds med matchende sko fra Aquazzura.
IØYNEFALLENDE: Artisten Ashanti tar cut out-trenden til et nytt nivå med denne Michael Costello-kjolen.
VANT PRIS: Den unge stjernen Olivia Rodrigo vant prisen for beste nye artist. Statuetten tok hun imot iført kjole fra Versace.
GAMMEL KJOLE: Madison Beer hadde på seg en Dolce & Gabbana-kjole fra 2003.
KOSESETT: Modellen Winnie Harlow i et todelt mykt sett.
Publisert:

Finn mer innhold om: