Spellemann: Aurora kom i selvlaget antrekk

EGEN DESIGN: Aurora Aksnes kom kledd i en kjole hun har laget selv.

Selvlaget, vintage og i siste liten er noen av stikkordene for kveldens Spellemann-antrekk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Mens hovedstaden badet i sol og sommertemperaturer, var norsk musikkelite samlet på Sentralen i Oslo sentrum for å feire musikkåret som har gått.

I tillegg til at det blir delt ut gjeve priser, er det også en anledning for artistene å ta på seg finstasen.
Her kan du se alt om prisvinnerne!

En av de som dukket opp på den røde løperen var artisten Aurora (25).
Hun hadde sydd kveldens kjole selv.

– Jeg liker å lage ting selv. Jeg syns motebransjen er litt skummel. Også finner jeg aldri noe i butikkene som er laget for min sjel, sier hun til MinMote på rød løper.

SELVSYDD ER VELSYDD: Aurora kom kledd i en kjole hun har sydd sammen med søsteren Viktoria. Artisten er nominert i kategorien Årets internasjonale suksess.

Astrid S (25) kom kledd i en kjole i undertøysstil fra en ny H&M-kolleksjon kalt Innovation Story. Skoene er fra Zara og lånt av en venninne, mens solbrillene er fra Saint Laurent. I hånden holdt hun en veske fra Ganni, og perlesmykket hun hadde rundt halsen er fra Miss Mathiesen.

– Det ble veldig i siste liten, men det føles bra, sier hun.

I SISTE LITEN: Grunnen til at antrekket ble satt sammen i siste liten var at hun ikke var sikker på å få deltatt på utdelingen. Kjolen er en del av H&Ms nye, mer bærekraftige kolleksjon.

Stig Brenner (31) hadde et av kveldens stiligste antrekk – også det ble plukket ut i siste liten.

– Jeg bestemte meg en halvtime før jeg dro, sier han på rød løper og legger til:

– Det er gøy å kunne kle seg opp til sånne anledninger. Men jeg har ikke shoppet så mye i det siste, så da ble det litt vanskelig. Jeg bruker ikke stylist, også vil jeg gjerne gå med noe ikke alle har sett meg i før.

KUL KAR: Stig Brenners sko er fra Rick Owens, buksene fra it-merket Jaquemus og skjorte fra Acne.

Det var også flere som hadde valgt gjenbruk på festkvelden. Blant dem var artist Chris Holsten. Han kom i lys dress som ble kjøpt på Fretex.

– Jeg er fan av vintagedresser som dette, og det er der de er gode på det, sier han til MinMote.

VINTAGE: Chris Holsten kom i vintagedress kjøpt på Fretex, og sko kjøpt på UFF. For å gjøre dressen feststemt hadde han pyntet den med en brosje med perler.

Her kan du se resten av antrekkene fra Spellemannprisen:

FLORLETT: Gabrielle hadde en fotsid kjole i chiffon fra Acne Studios. På føttene hadde hun kraftige boots i skinn, og i ørene hadde hun øredobber fra Isa Collective.
SLANGESKINN: Tomine Harket kom kledd i bukser med slangeskinnsmønster og beige blazer. På tennene hadde hun bling i sommerfugl-mønster.
FULL GLAM: Victoria Nadine var kledd opp i en rød, glamorøs kjole. Hun er glad for å få en skikkelig anledning til å pynte seg igjen. – Det er veldig stas. Karrieren min startet for fullt midt i corona, så det er veldig stas å få kle seg opp. Kjolen er lånt fra showrommet Handmade dresses.
PARTYKLAR: Carina Dahl kom sammen med faren Morten «Diesel» Dahl. Hun hadde valgt et skikkelig partyantrekk. Hun kom kledd i glitrende minikjole med frynser fra James Lazaar Bråthen. På føttene hadde hun støvletter fra Nelly. Hun er nominert i kategorien Festmusikk. – Jeg er så heldig at jeg får god hjelp av gode stylister. Men jeg tenkte, som eneste dama nominert i kategorien, at jeg måtte kle meg for fest, sier hun til MinMote.
NYTT PAR: Julie Bergan kom i en spesiallaget kjole fra Cåre Jånni sammen med kjæresten Yunus Daar som var kledd i svart smoking. Det er litt senorita-vibes. Når man først får pynte seg igjen, så gidder jeg ikke holde igjen, sier hun.
PÅ PLATÅ: Emma Steinbakken hadde kveldens frekkeste sko, fra Versace. Hun kom sammen med produsent Carl-Viktor Guttormsen. Steinbakkens kjole er fra Herve Leger hos Rebirth of the Princess, mens Guttormsen hadde antrekk fra Saint Laurent.
HELSVART: Ash Ohlsen og kompisen kom i helsvarte antrekk. Jakken har hun nettopp kjøpt på Dressmann og klippet rett av. Både boots og briller er fra luksusmerket Prada.
PARTY-CROCS: Mariann «Rosa» Thomassen kom kledd i kjole fra Holzweiler med spesiallaget topp fra James Lazar Bråthen. Hun syns det er deilig å få kle seg opp igjen, og mener Crocsen er den perfekte partysko.
VINTAGE: Hedda Mae kom kledd i vintagekjole.
MATCHET: Jarle og Lisa Bernhoft matchet i blazere fra vintagemerket Pas Passe.
ARM I ARM: Artistene Ruben og Sondre Justad poserte sammen på den røde løperen.
BRITISK PRINS? Daniel Kvammen hadde lånt en italiensk dress. – Jeg spurte en kompis om jeg kunne se ut som en britisk prins. Det er ikke dårlige greier, sier han på rød løper.
CASUAL: Kamelen kom rett fra konsert. Han hadde belte fra Gucci.
IT-KJOLE: Synne Vo kom kledd i en kjole fra Zara som har gått viralt på TikTok.

Viktoria Nadine og Daniel Kvammen er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.