Massive reaksjoner på Gwyneth Paltrows «vaginalys»

LAGER VAGINALYS: Gwyneth Paltrows nye lys vekker massiv oppmerksomhet. Foto: VALERIE MACON / AFP.

Superstjernens (47) duftlys har satt fyr på sosiale medier.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Nylig lanserte nettstedet Goop med Gwyneth Paltrow i spissen et noe uvanlig duftlys. Lyset har fått navnet «This smells like my vagina», eller «Dette lukter som min vagina» på godt norsk.

Lyset har tradisjonelle duftnoter som består av geranium, bergamott, sedertre og damaskrose, og ifølge produktbeskrivelsen av lyset er dette for å sette oss i en sinnsstemning av fantasi, forføring og sofistikert varme. Det beskrives som en morsom, sexy og vakkert uventet lukt.

Utsolgt

Selve ideen til navnet på lyset skal ha kommet da Paltrow møtte parfymøren Douglas Little ifølge People. Paltrow skal ha utbrutt «eeeh, dette lukter som vaginaen min», og resten er historie. Nå er lyset fra merket Heretic, som har en prislapp på 75 dollar, eller om lag 667 kroner, utsolgt.

LIVSSTIL

Unngå disse tabbene

Etter at lyset ble lansert har ikke reaksjonene latt vente på seg.

– Hva lukter desperasjon for oppmerksomhet, spør en Twitter-bruker.

– Kan vi IKKE lage vaginalys i 2020?, spør en annen Twitter-bruker seg.

– Jeg har fått vaginalyset mitt og kan ikke finne veken, skriver en annen spøkefullt.

Mer vaginabråk for Paltrow

Lyset er nå omtalt av medier verden over. Avisen The Telegraphs kommentator mener lyset er et brennende problem for alle kvinner, mens The Star spør seg om Paltrow bare prøver å lure oss.

Om vaginalyset ikke er noe for deg, er dette MinMote-redaksjonens duftlys-favoritter.

Dette er langt fra første gang Paltrow snakker ut om eget underliv og havner i bråk for det. Hun har tidligere fremmet både damping av underlivet og «vaginaegg», hvor sistnevnte endte i søksmål.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.