Lady Gaga i kjoletrøbbel

SPESIALDESIGN: Etter Golden Globe-utdelingen ble Lady Gagas kjole liggende igjen på et hotellrom. Nå kan den ende opp med å bli solgt på auksjon. Foto: Jordan Strauss/AP.

Superstjernens (33) kjole havnet på avveie etter Golden Globe-utdelingen. Nå er politiet koblet inn.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I vinter stjal Lady Gaga showet på den røde Golden-globe løperen. Hun kom kledd i en lang lyseblå kjole og hadde farget håret i samme nyanse for anledningen.

Kjolen er en skreddersydd Valentino av sjefdesigner Pierpaolo Piccioli.

Nå, 10 måneder senere, skaper kjolen forviklinger.

KJOLEN: Det er denne kjolen som har skapt trøbbel. Foto: Frazer Harrison/Getty Images/AFP.

Etter showet skal nemlig Lady Gaga ha lagt igjen kjolen på hotellrommet hun bodde på The Beverly Hilton Hotel, ifølge TMZ.

NYHETER

Jared Leto tror noen stjal luksus-løshode på motefest

Etter at Gaga dro fra rommet skal stuepiken ha plukket opp kjolen og levert den til hotellets hittegods sammen med et brev hun skrev. Men ingen skal ha etterspurt kjolen, og derfor fikk stuepiken den.
Nå har stuepiken prøvd å selge kjolen på en auksjon hos Nate D. Sanders Auctions, for en utropspris på hele 74.000 kroner.

Under de store prisutdelingene er det vanlig at superstjernene låner kjoler av designerne, og det skal være det som er tilfelle denne gangen og som nå har ført til skikkelig kjoletrøbbel.

SPESIALDESIGN: Gaga hyllet også Judy Garland med kjolevalget. Garland spilte hovedrollen i «A Star is Born» i 1954-versjonen, mens Gaga spilte hovedrollen i 2018-versjonen. Foto: MIKE NELSON/EPA.

Ifølge TMZ har representanter for motehuset Valentino tatt kontakt med politiet i Beverly Hills for å melde kjolen stjålet. Det kan ifølge kjendisnettstedet bety at kjolen blir tatt ut fra auksjonen.

KJENDIS

Sjekk Lady Gagas ville stilforvandling

De skriver videre at hotellet nå er i kontakt med luksusmerket, og at de forsøker å løse saken. Lady Gaga eller hennes representanter har foreløpig ikke kommentert saken.

En versjon av KJOLEN BLE FØRST VIST I LUKSUSMERKETS VISNING FOR HØST 2018, men Gagas kjole har fått en enda lysere blåfarge, samt at den har blitt mer figurnær. Amerikanske Vogue roste antrekket opp i skyene.

– Kjolen føles fresh og uventet, skrev det anerkjente motemagasinet.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.