Ektemannen siktet etter at modell druknet

DØD: Modellen Caroline Bittencourt druknet etter å ha falt i havet fra en katamaran. Her fra en kinopremiere i São Paulo i 2016. Foto: Getty Images

Den brasilianske modellen (37) druknet etter å ha falt på havet. Nå er ektemannen siktet i saken.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Caroline Bittencourt ble funnet død etter å ha havnet i havet etter en storm i São Paulo forrige søndag.
Bittencourt og ektemannen Jorge Sestini var på båttur da stormen inntraff, og nå er ektemannen siktet for uaktsomt drap fordi han ikke hørte på advarslene om å dra ut på havet.

Ifølge den brasilianske avisen O Estado de Sao Paulo ignorerte han flere varsler fra havnesjefen om at det ville være tøffe værforhold på strekningen de ønsket å reise. Ifølge avisen skal det ha vært vindkast på opptil 123 kilometer i timen i området.

NYHETER

Modell Caroline Bittencourt druknet

Hvis han blir erklært skyldig kan han få tre år i fengsel, ifølge avisen.

Da dødsfallet ble kjent ble det først sagt at Bittencourt havnet i vannet etter at de to hundene hennes blåste på sjøen og hun ville prøve å redde dem. Nå sier familien at modellen og hundene falt over bord samtidig.
Ektemannen hoppet etter for å redde modellen, men redningsforsøket var mislykket. Han ble plukket opp av havet tre timer etter ulykken, mens Bittencourt fortsatt var savnet.

Ifølge avisen G1 Global News er drukningsulykken fremdeles under etterforskning.

Hendelsen skjedde ved øya Ilhabela, i nærheten av São Paulo.
Bittencourt etterlater seg datteren Isabelle på 17 år, som også jobber som modell. Isabelle Bittencourt har nært 500.000 følgere på Instagram, og har siden morens dødsfall brukt plattformen til å takke for støtten.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.