Prins Nikolai pryder forsiden av Vogue

PÅ CATWALKEN: Prins Nikolai gikk visningen til Dior Homme i 2018. Foto: Getty Images
PÅ CATWALKEN: Prins Nikolai gikk visningen til Dior Homme i 2018. Foto: Getty Images

Den danske prinsen (19) topper modellkarrieren med Vogue-forside.

Det er ingen tvil om at Danmark har fått en moteprins. Prins Nikolai, som er prins Joachim og grevinne Alexandras eldste sønn, har gått på catwalken for Burberry, samt både gjort show og frontet motekampanjer for prestisjetunge Dior Homme.

Nå har han gjort det største så langt i modellkarrieren. Den danske prinsen pryder nemlig forsiden av den ukrainske aprilutgaven av Vogue Man – et tilleggsmagasin som følger med ukrainske Vogue.

Prinsen pryder tre forskjellige forsider – alle med teksten «Nikolai – Prince of Denmark». Bildene er fotografert av Marco Van Rijt. Han har fotografert prinsen ved flere anledninger, blant annet da han ble avbildet i det danske herremagasinet Euroman.

Prinsen er signert med det danske modellbyrået Scoop Models, som selv delte nyheten om Vogue-debuten på Instagram.

untitled link
untitled link
untitled link

Det er Rikke Wackerhausen som har gjort stylingen, som drev det danske merket Wackerhaus fram til 2016. Prins Nikolai har på seg tre forskjellige antrekk, blant annet en lyseblå blazer, rosa solbriller, mørk frakk og stripete skjorte.

Det er ikke første gang prinsen pryder en magasinforside. I fjor var han på forsiden av DUST, ikledd en sort singlet og smykker.

Hvordan var din opplevelse i dag?