Kendall og Kylie Jenner lanserte sko- og klesmerke

MOTE-SØSTRE: Kendall og Kylie Jenner har tidligere frontet luksusmerket Balmain, men nå er det deres eget merke som står i fokus. Foto: Getty Images
MOTE-SØSTRE: Kendall og Kylie Jenner har tidligere frontet luksusmerket Balmain, men nå er det deres eget merke som står i fokus. Foto: Getty Images

Mandag kveld feiret realitysøstrene at deres første kolleksjon er rett rundt svingen – selvsagt iført sitt eget merke fra topp til tå.

New York Fashion Week starter senere denne uken, så storbyen er allerede stilt inn på «fashion-modus». Timingen var derfor midt i blinken da de stilsikre søstrene Jenner lanserte sin sko- og kleskolleksjon mandag.

Mens supermodellen Kendall (20) var kledd i en tettsittende grå kjole og høye snøresandaler, hadde lillesøster Kylie (18) på seg en stilren sort jumpsuit og sorte heels – og alt var selvsagt fra deres egen kolleksjon, Kendall + Kylie.

– Vi designet den i tråd med hva vi liker, og hvordan vår stil er, uttalte Kendall til People i forbindelse med lanseringen.

Eksklusivt

Kolleksjonen består av alt fra kjoler til jeans og sett med topp og bukse, samt pumps og sandaler. Prisene ligger på mellom 600 og drøye 2500 kroner, og over 4000 kroner for noen av plaggene i skinn.

Har du sett? Kylie Jenners puppetriks!

A post shared by KENDALL + KYLIE (@kendallandkylie)

I løpet av kort tid vil kolleksjonen være tilgjengelig hos high-end butikkene Bloomingdale’s, Shopbop, Nordstrom, Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue.

Tidligere har de to søstrene hatt flere designsamarbeid sammen med blant annet Topshop og Pacsun, og de har vært ambassadører for luksushuset Balmain - men lanseringen av Kendall + Kylie er søstrenes første forsøk på å stå på sine helt egne «moteben».

See Every Piece from Kendall and Kylie Jenner's Debut Contemporary Collection

På plass på lanseringen var selvsagt søstrenes mor og manager, Kris Jenner, deres svigerbror, Kanye West, og deres BFFs Gigi Hadid og Hailey Baldwin.

A post shared by KENDALL + KYLIE (@kendallandkylie)

Skeptisk

MinMote-leder Martine Lunder mener kolleksjonen hovedsaklig vil appelere til Kendall og Kylie-fansen.

- Det positive er at kolleksjonen har helt klare referanser til hvordan Jenner-søstrene kler seg selv – med lange, smale jumpsuits à la Balmain i Kendall-stil, og mer edgy antrekk med tights og magetopp, slik vi er vant til å se Kylie, sier hun og fortsetter:

- Så gjenstår det å se om de som vil stjele stilen til Kylie og Kendall faktisk har råd til disse plaggene – dette er jo langt fra noe billigkolleksjon.

- Men jeg tror Jenner-søstrene vil slite med å appelere til kjøperne som ikke er superfans fra før. Jeg ser de blant annet har laget en hvit kjole som ligner de populære Self-Portrait-kjolene som motebransjen elsker for tiden, men med så høye priser, tror jeg mange vil foretrekke et annet merke som allerede har mer motekred.

Hvordan var din opplevelse i dag?