Nyheter

Kendall og Kylie Jenner lanserte sko- og klesmerke

MOTE-SØSTRE: Kendall og Kylie Jenner har tidligere frontet luksusmerket Balmain, men nå er det deres eget merke som står i fokus. Foto: Getty Images

Mandag kveld feiret realitysøstrene at deres første kolleksjon er rett rundt svingen – selvsagt iført sitt eget merke fra topp til tå.

Line Blokhus
Publisert:

New York Fashion Week starter senere denne uken, så storbyen er allerede stilt inn på «fashion-modus». Timingen var derfor midt i blinken da de stilsikre søstrene Jenner lanserte sin sko- og kleskolleksjon mandag.

KJENDIS

Dette er ikke Kim Kardashian!

Mens supermodellen Kendall (20) var kledd i en tettsittende grå kjole og høye snøresandaler, hadde lillesøster Kylie (18) på seg en stilren sort jumpsuit og sorte heels – og alt var selvsagt fra deres egen kolleksjon, Kendall + Kylie.

NYHETER

BFF-trio stjal showet hos Chanel.

– Vi designet den i tråd med hva vi liker, og hvordan vår stil er, uttalte Kendall til People i forbindelse med lanseringen.

Eksklusivt

Kolleksjonen består av alt fra kjoler til jeans og sett med topp og bukse, samt pumps og sandaler. Prisene ligger på mellom 600 og drøye 2500 kroner, og over 4000 kroner for noen av plaggene i skinn.

Har du sett? Kylie Jenners puppetriks!

I løpet av kort tid vil kolleksjonen være tilgjengelig hos high-end butikkene Bloomingdale’s, Shopbop, Nordstrom, Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue.

Tidligere har de to søstrene hatt flere designsamarbeid sammen med blant annet Topshop og Pacsun, og de har vært ambassadører for luksushuset Balmain - men lanseringen av Kendall + Kylie er søstrenes første forsøk på å stå på sine helt egne «moteben».

See Every Piece from Kendall and Kylie Jenner's Debut Contemporary Collection

På plass på lanseringen var selvsagt søstrenes mor og manager, Kris Jenner, deres svigerbror, Kanye West, og deres BFFs Gigi Hadid og Hailey Baldwin.

Skeptisk

MinMote-leder Martine Lunder mener kolleksjonen hovedsaklig vil appelere til Kendall og Kylie-fansen.

- Det positive er at kolleksjonen har helt klare referanser til hvordan Jenner-søstrene kler seg selv – med lange, smale jumpsuits à la Balmain i Kendall-stil, og mer edgy antrekk med tights og magetopp, slik vi er vant til å se Kylie, sier hun og fortsetter:

- Så gjenstår det å se om de som vil stjele stilen til Kylie og Kendall faktisk har råd til disse plaggene – dette er jo langt fra noe billigkolleksjon.

- Men jeg tror Jenner-søstrene vil slite med å appelere til kjøperne som ikke er superfans fra før. Jeg ser de blant annet har laget en hvit kjole som ligner de populære Self-Portrait-kjolene som motebransjen elsker for tiden, men med så høye priser, tror jeg mange vil foretrekke et annet merke som allerede har mer motekred.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kardashian-søstrene
  2. Kendall Jenner
  3. Moter og Modeller

Relaterte artikler

NYHETER

Kendall og Kylie Jenners nye kolleksjon får kritikk i sosiale medier

KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

KLÆR

Justin Bieber ute med eget klesmerke

NYHETER

Slik snudde Kylie Jenner leppekritikken til en suksesshistorie

NYHETER

10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

NYHETER

Kylie Jenner innlagt på sykehus

MOTE

Plagget kjendisene elsker: Få åtte varianter her