Lima og Ambrosio får hver sin million-BH

For første gang skal undertøysmerket Victoria's Secret kle opp to modeller - Adriana Lima og Alessandra Ambrosio - i sin spektakulære «Fantasy Bra» på årets undertøysshow, til en samlet verdi av nesten 30 millioner kroner.

Victorias secret fantasy bra

FARGERIK: Det er bare to år siden Alessandra Ambrosio bar «the fantasy bra» foorige gang. Foto: NTB Scanpix

Victorias secret fantasy bra

FEMME FATALE: Adriana Lima bar en sort variant av million-BR-en i 2008. Foto: NTB Scanpix

Det er kun en måned til Victoria's Secret Fashion Show braker løs i London, og tidligere denne uken slapp undertøysgiganten en nyhet: Under årets visning skal det være to «Fantasy Bras», for første gang i historien.

1380 timer

Det er de to brasilianske Victoria's Secret-englene, Adriana Lima og Allesandra Ambrosio får æren av å bære de luksuriøse BH-ene, som hver for seg er verdt nesten 14 millioner kroner.

Selv om det er første gang Victoria's Secret skal stille med to «Fantasy BH-er», er langt fra første gang englene skal glitre i juveler på catwalken. Lima bar det luksuriøse undertøyet i 2008 og 2010, mens Ambrosio bar det for første gang i 2012. Og det er de ikke alene om. Alt fra Heidi Klum til Tyra Banks og Karolina Kurkova har båret million-BH-en - som har blitt laget årlig siden 1996.

I år er de diamantbelakte undertøyssettene laget av rubiner, diamanter og safirer og satt sammen med 18 karat gull. Ifølge The Independent skal det ha tatt 1380 timer med håndverk for å lage dem.

Her er noen av de mest kjente Fantasy-BH-ene!

Victorias secret fantasy bra 1

Gisele Bündchen i 2000. Foto: NTB Scanpix

Victorias secret fantasy bra 1

Heidi Klum i 2003. Foto: NTB Scanpix

Victorias secret fantasy bra 1

Karolina Kurkova i 2006. Foto: NTB Scanpix

Victorias secret fantasy bra 1

Selita Ebanks i 2007. Foto: NTB Scanpix

Historisk BH

Det var supermodellen Claudia Schiffer som var den første til å bære det eksklusive undertøyet i 1996, men på den tiden var BH-en forbeholdt merkets julekatalog. Det er først i 2001 at man kunne se det spektakulære undertøyssettet på Victoria's Secret sin årlige motevisning. Det var den tyske skjønnheten Heidi Klum som fikk æren av å vise million-BH-en på catwalken for første gang.

I begynnelsen var «Fantasy-BH-en» verdt én million dollar. Det er det billigste den noen gang har kostet. Den dyreste BH-en ble verdsatt til 15 millioner dollar, og står oppført i Guinness rekordbok for det dyreste undertøyet noensinne, opplyser The Independent. Undertøyet var laget av rød sateng og dekorert med mer enn 300 karat thailandske rubiner. Det var verdens best betalte modell, Gisele Bündchen, som i 2000 vandret på catwalken med det dyreste undertøyet verden noen gang har sett.

Victoria's Secret har siden 1995 vært kjent for sine årlige undertøysvisninger. Visningene regnes som de mest sexye i verden, og byr hvert år på langbente supermodeller, diamantbelagt undertøy, spektakulære kulisser og kjente artister.

Victoria's Secret Fashion Show vises en gang i året på amerikansk TV, og blir vist i Norge i etterkant.

Hvordan var din opplevelse i dag?