Alt om Gigi Hadids seks antrekk på Much Music Video Awards

SELFIEQUEEN: Gigi Hadid sikret seg drøssevis av bilder med elleville fans. Foto: AP

Gigi Hadid valgte seks for mange ukjente designere da hun ledet prisutdelingen i Toronto.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Mens Hadid flere ganger har latt seg kle opp av kjente merker som Olivier Rousteings Balamin og Marc Jacobs, er det også tydelig at den amerikanske modellyndlingen har en forkjærlighet for «up and coming» og mindre kjente designere (som denne Yanina-kjolen som vakte oppsikt).

Få også med deg siste epiosde av Trendguiden her:

Det kom særlig fram da hun var programleder for canadiske Much Music Video Awards, hvor hun benyttet seg av hele seks ulike designere - alle mindre kjente enn de som er nevnt over. Det var rett og slett forfriskende å se Hadid velge noe annerledes, og det holdt i alle fall ikke tilbake på wow-faktoren.

Vi kan starte på den røde løperen:

Den unge modellen åpnet kleskalaset med en rød dress med slengbukser og høy splitt. Antrekket er fra Mugler resort 2017, og bak splittene kunne man skimte et par matchende stroppesandaler. Legg også merke til den brede diamant-chokeren!

NYHETER

Sjekk Jourdan Dunns frekke kjole fra samme merke

Kveldens andre antrekk var en magetopp, skjørt og matchende kåpe fra Los Angeles-baserte August Getty.

Ikke hørt om designeren før? Kardashian-søstrene er faste kunder, og blant annet er den sorte kåpen Kim Kardashian bar over en viss Céline-kjole for ikke så lenge siden fra nettopp Getty.

Antrekksfesten av «ukjente» designere fortsatte med denne magetoppen og tightsen fra Uel Camilo. Det synes ikke på bildet, men på føttene hadde modellen denim-støvletter fra Rihanna x Manolo Blahnik.

Den brasilianske designeren viste sin første prêt-à-porter-kolleksjon forrige vår, og skal ha et ekstra fokus på markedet i Midt-Østen og Japan - men vi tipper litt Gigi Hadid-reklame heller ikke er å forakte for nykommeren.

Ikke lenge etter dukket Hadid og skuespiller Hailey Baldwin opp på scenen i matchende antrekk - for Hadids del var det en body fra Dion Lee som gjaldt, sammen med lårhøye støvletter.

Les også: Derfor reagerer fansen på dette bildet av Gigi Hadid

Kveldens kanskje mest overraskende klesskifte kom i form av en spesialdesignet kåpe med gullbroderier fra italienske Elisabetta Franchi.

Franchi er ikke det mest kjente rød løper-navnet, men har designet flere kjendiskjoler opp gjennom - som Kelly Osbournes leopardskjørt på Actors Guild Awards i 2015. Se flere av kjolene fra SAG Awards her!

Kveldens eneste kjole var en mini-paljettkjole fra den franske couture-mesteren Alexandre Vauthier. Franskmannen har tidligere kledd opp både lillesøster Bella Hadid, Kylie Jenner, Alessandra Ambrosio og Rosie Huntington-Whiteley, for å nevne noen.

Publisert:

Finn mer innhold om: