Stjernene slåss om oppmerksomhet i like kjoler

Våren er rett rundt hjørnet og kjendisene har gått til innkjøp av nye antrekk. Her er fire profilerte jenter i like kjoler, men hvem kler kjolen best? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Et sikkert vårtegn er at kjendisene viser seg i lysere toner på de røde løperne. Denne sesongen ser det ut til at både Mischa Barton (27) og Vanessa Hudgens (24) har forelsket seg i samme kjolen - begge skuespillerne har nemlig nylig vist seg i en hvit, todelt blondekreasjon fra amerikanske Katharina Kidd.

Mens Barton kombinerte kjolen med glitrende pumps, rød clutch og matchende rød lepper, satset «High School Musical»-stjernen Hudgens på rosa sandaler, naturlig sminke og utslått hår.

– De er ikke de eneste stjernene som har kastet seg på magetopptrenden. Å vise en liten glipe av magen på denne måten er übertrendy og veldig sexy, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES OGSÅ: Kim Kardashian elsker å vise fram babymagen – sjekk stjernens mamma-stil

Det er ikke bare Barton og Hudgens som har slåss om oppmerksomhet i like kjoler den siste tiden. For også den gravide reality-stjernen Kim Kardashian (32) og skuespillerinnen Zoe Saldana (34) har lagt sin elsk på samme kreasjon. Kjolen er fra det franske motehuset Lanvin og koster om lag 17.500 kroner i den eksklusive nettbutikken til Bergdorf Goodman.

Zoe Saldana, som er kjent for å være både stilsikker og tidlige ute med det siste innen eksklusiv design, brukte kjolen på en celeber tilstelning så tidlig som desember i fjor. Hun kombinerte kjolen med transparente sko og clutch fra samme motehus.

Kardashian, som ikke fikk kloa i kjolen før den dukket opp i butikken i år, kombinerte kjolen med beige pumps og gullarmbånd.

- Dette er en søt kjole som kler dem begge. Den søte sløyfen fremhever midjen og skaper en feminin slihuett, avslutter Vold.

Publisert: