Nyheter

Stjernene slåss om oppmerksomhet i like kjoler

Våren er rett rundt hjørnet og kjendisene har gått til innkjøp av nye antrekk. Her er fire profilerte jenter i like kjoler, men hvem kler kjolen best? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Et sikkert vårtegn er at kjendisene viser seg i lysere toner på de røde løperne. Denne sesongen ser det ut til at både Mischa Barton (27) og Vanessa Hudgens (24) har forelsket seg i samme kjolen - begge skuespillerne har nemlig nylig vist seg i en hvit, todelt blondekreasjon fra amerikanske Katharina Kidd.

Mens Barton kombinerte kjolen med glitrende pumps, rød clutch og matchende rød lepper, satset «High School Musical»-stjernen Hudgens på rosa sandaler, naturlig sminke og utslått hår.

– De er ikke de eneste stjernene som har kastet seg på magetopptrenden. Å vise en liten glipe av magen på denne måten er übertrendy og veldig sexy, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES OGSÅ: Kim Kardashian elsker å vise fram babymagen – sjekk stjernens mamma-stil

Det er ikke bare Barton og Hudgens som har slåss om oppmerksomhet i like kjoler den siste tiden. For også den gravide reality-stjernen Kim Kardashian (32) og skuespillerinnen Zoe Saldana (34) har lagt sin elsk på samme kreasjon. Kjolen er fra det franske motehuset Lanvin og koster om lag 17.500 kroner i den eksklusive nettbutikken til Bergdorf Goodman.

Zoe Saldana, som er kjent for å være både stilsikker og tidlige ute med det siste innen eksklusiv design, brukte kjolen på en celeber tilstelning så tidlig som desember i fjor. Hun kombinerte kjolen med transparente sko og clutch fra samme motehus.

Kardashian, som ikke fikk kloa i kjolen før den dukket opp i butikken i år, kombinerte kjolen med beige pumps og gullarmbånd.

- Dette er en søt kjole som kler dem begge. Den søte sløyfen fremhever midjen og skaper en feminin slihuett, avslutter Vold.

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Mor og datter i lik kjole - hvem kler den best?

NYHETER

Hvem var best kledd forrige uke?

NYHETER

Kim Kardashian har kåpedilla - hvilken kler hun best?

KJENDIS

Se hva Riises kone og Kim Kardashian har til felles

NYHETER

Stjernene konkurrerte om dypest utringning

NYHETER

Derfor betaler de 10.000 kroner for en veske

MOTE

Kim Kardashian elsker å vise fram babymagen - sjekk stjernens mamma-stil