Dette er Beckham-imperiet verdt

Familien Beckham er blant motebransjens rikeste,

Natalie Ngo
Publisert:

ifølge The Sunday Times «The Rich List».

I helgen presenterte avisen The Sunday Times årets utgave av «The Rich List», som er oversikten over Storbritannias rikeste personer og familier.

Ifølge avisen er kjendisparet David og Victoria Beckham blant motebransjens rikeste med samlede verdier for 1,7 milliarder kroner.

Victoria Beckham (38) har for lengst lagt imaget som sexy fotballfrue på hylla, og har de seneste årene blitt tatt godt imot i motebransjen. De siste fem årene har hun nemlig jobbet knallhardt for å bygge seg opp som motedesigner, og imponerte senest på moteuken i New York tidligere i år.

Hollywood-kjendiser som Gwyneth Paltrow, Beyoncé, Blake Lively og Heidi Klum har ved flere anledninger valgt sofistikerte kjoler signert fru Beckham.

Undertøysmodell

Det er imidlertid ikke bare firebarnsmoren i familien som har en fot innenfor motebransjen. David Beckham (37) har ved siden av fotballkarrieren, vært reklamemodell for kjente merker som Gillette og Armani.

Senest har han samarbeidet med den svenske kleskjeden H&M, som selger fotballstjernens eget undertøysmerke «Bodywear». Her har han frontet undertøyskampanjene selv i bare bokseren - både på reklameplakater og videoer.

Og som far, så sønn. Parets mellomste sønn Romeo Beckham (10) har nemlig gått i farens modellfotspor, og er i år blant kampanjemodellene for luksusmerket Burberrys vår- og sommerkolleksjon.

Selfridges på topp

Ifølge Sunday Times finner vi Sir Philip Green og familien Weston på toppen blant motebransjens rikeste. Weston, som eier det store varehuset Selfridges, har ifølge avisen verdier for over 59 milliarder kroner. Det betyr at verdiene har økt med 6,7 milliarder fra i fjor, og Weston-familien havner i år på en 11. plass på listen over landets rikeste.

Arcadia-eier Sir Philip Green er også blant dem som har hatt et bra år. Arcadia Group eier blant annet kleskjedene Topshop, Topman, Miss Selfridge og sportsinspirerte Burton. Forretningsmannen havnet på en 16. plass på listen med verdier for over 34 milliarder norske kroner.

Publisert: