Nobelvert Gerard Butler flørtet på Nobelprisutdelingen

Den skotske skuespilleren Gerard Butler (43) tok med seg modellkjæresten sin på Nobelprisutdelingen i Oslo i dag.

Guro Havro Bjørnstad
Publisert:

Gerard Butler leder morgendagens Nobelkonsert i Oslo Spektrum sammen med «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (45). Butler ankom Gardermoen i går, sammen med sin rumenske modellkjæreste Madalina Ghenea (25).

I dag kom paret sammen til utdelingen i rådhuset i Oslo.

Der var Madalina ikledd en sort drakt. Håret var samlet i en tjukk flette med en tilhørende sort sløyfe nederst. minMote-Sonia gleder seg til å se flere antrekk fra den rumenske modellen.

- Det blir spennende å se hvem som er best kledd under Nobel-tilstelningene. Jeg tror nok Madalina vil gi både kronprinsesse Mette-Marit og Sarah Jessica Parker hard konkurranse, sier hun.

Madalina Ghenea startet sin karriere som modell allerede da hun var 15 år. Hun har deltatt i moteshow for en rekke motehus verden over, og blir ofte beskrevet som en av verdens fremste undertøysmodeller.

- Madalina er ofte å se på den røde løperen i utlandet, og hun ser alltid fantastisk ut. Hun har en feminin og sexy stil, og jeg gleder meg veldig til å se hvilke kreasjoner hun har med i kofferten til Oslo, sier minMote-Sonia.

I 2011 debuterte Ghenea som skuespiller i den italienske filmen «I solito idioti».

Det har tidligere vært rykter om at modellen hadde et forhold til Leonardo Di Caprio etter at de spilte inn en tv-reklame. Tidligere i desember uttalte Gerard Butler i talkshowet «The Tonight Show with Jay Leno» at han og Madalina har vært et par i syv måneder.

Publisert: