Kle deg som Hollywood-kjekkasen Ryan Gosling

Glem «flashy» trender og ukomfortable plagg – denne våren skal du kle deg enkelt og mandig.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Basisplagg som t-skjorter, jeans, kardigans og hettejakker er alt du trenger for å sette sammen sesongens heteste herreantrekk. Én av vårens store trender er nemlig å gå «back to basic». Enkle plagg i klassiske farger som hvitt, grått, blått og beige er verdt en investering - de vil nemlig aldri gå av moten og kan kombineres med hverandre uten at du trenger å bekymre deg over at de ikke passer sammen.

En tidløs garderobe får lengst mulig levetid om du bruker noen ekstra kroner på å investere i kvalitetsmaterialer. For selv om bekledningen skal se tilfeldig og nonchalant ut, bør du unngå plagg som har mistet fasongen eller fått nupper.

STYLINGTIPS:

1. Basen til mange av antrekkene dine bør være en mørkegrå jeans, som har et smalt snitt uten å være åletrang. Jeansen passer til det meste - alt fra finskjorte og blazer til t-skjorte og hettejakke.

2. Invester i røft tilbehør som et par solbriller med plastinnfatning og sko i grovt skinn. Sistnevnte trenger du ikke å pusse skinnende rene, skoene skal nemlig se naturlig slitte ut.

3. Glem alt om moderne herrevesker og sleng heller en sporty ryggsekk over skulderen om du trenger å ha med deg pc eller klesskift.

Publisert: