Overrasket med luksus-Crocs

Verdens mest utskjelte sko fikk nytt liv på catwalken.

balenciaga crocs

Balenciaga-crocs. Foto: Produsenten.

balenciaga crocs

Balenciaga viste sin SS18-kolleksjon. Foto: Getty Images.

Crocs på calwalken er ikke noe nytt. Men under Paris Fashion Week ble den igjen vekket til liv.
Tungvekteren Vogue sier at Crocs har vært mange ting som praktisk, komfortabel, unisex og holdbar, men at de aldri har vært kule – før nå.
Se bildene fra catwalken og døm selv!

Christopher Kane har tidligere vist crocs med glitter og pels på catwalken, men nå ble skoen bokstavelig talt tatt til nye høyder hos Balenciaga.

Demna Gvasalia, som er sjefdesigner for trendmerket Vetements og luksusmerket Balenciaga, tok campingtøffelen til catwalken.

Merket Vetements er kjent for å ta utskjelte og utdaterte merkevarer til catwalken med en ny vri, sånn som de blant annet gjorde med de svindyre Levis-olabuksene.

Nå har Gvasalia tatt det samme grepet i bruk for Balenciaga. Ifølge Vogue gikk det et gisp gjennom salen, men magasinet vet ikke om det var av skrekk eller glede.

Under moteuken i Paris hadde den klassiske «crocsen» fått platåsåle og masse pynt i forskjellige farger og former – slik de er kjent fra både barnehager, sykehus og campingplasser.

Platform-crocsen ble vist sammen med det som er en av høstens store skotrender, nemlig klassiske skokkesko

Det er foreløpig ikke kjent hvor mye platformcrocsene kommer til å koste, men det blir ikke en budsjettvennlig sko skal vi tro Balenciaga.

RÅSA CROCS: Slik ble en av modellene under Balenciagas visning stylet. Legg merke til pynten på toppen av skoen. Foto: Getty Images
RÅSA CROCS: Slik ble en av modellene under Balenciagas visning stylet. Legg merke til pynten på toppen av skoen. Foto: Getty Images
KNALL: Crocsene ble vist i flere farger. Foto: Getty Images
KNALL: Crocsene ble vist i flere farger. Foto: Getty Images
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?