Her er motebransjens favoritter fra Marnis H&M-kolleksjon

Marni er kjent for sine spesielle trykk og sine kreative fargekombinasjoner. I dag lanserte de sitt

Jennifer Bråthen
Publisert:

samarbeid med H&M. Her er motebransjens shoppingtips.

I kolleksjonen er det er som forventet mye mønster, farger og detaljer. Det kan derfor være fort gjort å raske med seg plagg og tilbehør i affekt. Snapp til deg motebransjens tips før du gjør handelen.

minMote-ansvarlig Sonia Huanca var spent på tilbehøret før lanseringen, men det er en avslappet silkekreasjon som står øverst på ønskelisten.

– Selv om det er flere plagg i Marni-kolleksjonen jeg synes er fine, er ikke dette helt min stil. Men skulle jeg kjøpt noe, ville jeg helt klart gått for den mønstrete silkedressen. Å kle seg i mønster fra topp til tå er en vårens største trender, og i Marni-kolleksjonen finnes flere mønstrete plagg som er skikkelig fine, sier hun.

Dette er det samme antrekket den svenske «it-bloggeren» Columbine Smille har valgt seg ut.

LES OGSÅ: Dette bør du kjøpe og droppe fra H&Ms Marni-kolleksjonen

Celine Irgens Aagaard, redaktør i motemagasinet Mag, har også den samme silkebuksen som et hett tips, men hun lot seg også fascinere av tilbehøret.

– For mange kan Marni-mønsteret kanskje virke vanskelig å style, men enkeltvis er det mulig å skape flere ulike looks med pieces fra denne kolleksjonen. Kolleksjonen har flere ikoniske nøkkelplagg å by på. Mine personlige favoritter er paljettkragen, de pysjinspirerte buksene med gullbrokade og solbrillene, sier Celine.

– Spesielt paljettkragen har jeg veldig sans for. Den kan være kul til en enkel t-skjorte og et par jeans, eller styles til en smal ankelkort sigarettbukse. Pysjbuksene ville jeg stylet med et par høye hæler og en enkel t-skjorte og lang dressjakke, avslutter hun.

Hedda Marie Kaupang, Webredaktør i motemagasinet Costume, var med på lanseringen. Hun har også sine personlige favoritter.

– Jeg ville gått for badedrakten. Den er utrolig anvendelig. Jeg ville kombinert den med et blyantskjørt eller med en olashorts, sier hun, og fortsetter:

– Den lange kåpen er supersexy med et belte i midjen. Den ser formløs ut, men den er fantastisk på. Den er kanskje noe av det mest klassiske fra kolleksjonen.

Hedda liker også solbrillene.

– Solbrillene er rå, og passer perfekt til sesongens sportsstil, og ikke minst til å bryte opp sukkersøte, pastellfargede antrekk med. Likevel er smykket favoritten min. Det er lekent, feminint og passe prangende. Perfekt sammen med en enkel t-skjorte, avslutter hun.

Hennes og Mauritz er strålende fornøyd med designsamarbeidet og dagens lansering.

– Vi er også veldig glade for at folk trosser været og tar turen innom butikkene, sier presseansvarlig i H&M, Vibeke Holann, og bekrefter at det har vært lange køer utenfor samtlige H&M-butikker som selger Marni-kolleksjonen. Hun vil likevel ikke røpe hvordan salget har vært i forhold til tidligere samarbeid med for eksempel Stella McCartney og Karl Lagerfeld.

– Det er umulig for oss å sammenlikne de ulike designsamarbeidene vi har hatt, men vi har hatt blide kunder og mange besøkende både på nett og i butikkene, avslutter hun.

minMote kan bekrefte at nettsidene til H&M har vært nede store deler av dagen grunnet stor trafikk.

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Victoria Beckham igjen

LES OGSÅ:Se fjorårets Oscar-kjoler på minMote her!

Publisert:

Finn mer innhold om: