Morkake fra sau i ansiktet - slik holder Victoria Beckham seg ung

EVIG UNG: Vakre Victoria Beckham blir snart 40 år og har aldri sett bedre ut. Grunnen skal visstnok være stamceller fra sauemorkaker. Foto: Alloverpress

Victoria Beckham skal være svært opptatt av å holde seg ung. Hennes nyeste knep: stamceller fra dyremorkaker.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Firebarnsmoren Victoria Beckham (38) holder seg godt for alderen. Én av hemmelighetene bak hennes ungdommelige utseende skal være en kostbar og svært oppsiktsvekkende behandling hos Beverly Hills-dermatolog doktor Harold Lancer.

Behandlingen, som koster 3.000 kroner, inneholder blant annet ekte gull og stamceller fra morkakene til New Zealand-sauer.

Det er en talsperson for Lancer som bekrefter overfor Daily Mail at designeren og fotballfruen er en av deres faste kunder.

– Victoria er tilhenger av doktor Lancers produkter, og hun er den av dem som alltid vil ha det siste og beste innen behandlinger som forebygger aldringstegn. Hun har fått stamcellebehandlingen flere ganger, og besøker oss to ganger i uken når hun er i byen.

TI ÅR: Til venstre er Victoria avbildet i 2002. Bildet til høyre er tatt i 2012. Foto: Alloverpress

Dette er imidlertid ikke første gang Victoria Beckhams skjønnhetsritualer vekker oppsikt. Det har tidligere blitt avslørt at designeren smører seg inn med avføring fra nattergalen samt gift fra bier.

Doktor Lancer, som også har stjerner som Jennifer Lopez, Kim Kardashian og Renee Zellweger på kundelisten, påstår at hans stamcellebehandling gir umiddelbare resultater.

– Stamcellene får dine egne celler til å våkne opp, produsere kollagen og stimulere ny cellevekst. Gull er tilsatt for å spre stamcellene og få dem til å virke, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Slik får du aldri se Victoria Beckham igjen

LES OGSÅ: Victoria Beckham: – Skrek da jeg så Beyoné i kjolen min

Publisert: