John Carews søster: – Han har alltid vært opptatt av klær og pynt

John Carew (32) har ved siden av fotballkarrieren vist at han er sansen for klær og mote. minMote gir deg her en oversikt over hans stilforvandlig de siste årene.

Å være fotballspiller med god lønn gjør ikke menn automatisk til stilsikre jentefuter. Gang på gang har vi sett fotballspillere med overdreven stil der merker som Ed Hardy, Gucci og Louis Vuitton er godt representert utenfor den grønne gressmatten.

John Carew har vi opp gjennom årene sett med iøynefallende logovekser, dype utringninger, skinnende blazere og spenstige hårsveiser. De siste årene kan det likevel se ut som han har funnet en enklere stil han er fornøyd med.

Artisten Elisabeth Carew (26), John Carews lillesøster, har aldri lagt seg så mye opp i hva John har brukt av klær.

– Han har alltid vært opptatt av klær og pynt, og han har alltid gjort som han vil. Jeg synes det er kult, sier hun til minMote og legger til:

– Han er ikke redd for å skille seg ut og bryr seg ikke hvis folk rynker på nesa.

For noen år siden fikk John mye oppmerksomhet for sin bruk av feminint tilbehør. Han var blant annet iført en veske signert Louis Vuitton og skjerf fra Vivienne Westwood.

– Pappaen vår bruker dameparfyme og jeg bruker gutteklær. I min familie gjør vi åpenbart som vi vil, avslutter Elisabeth.

LES OGSÅ: Moteekspert om Justin Bieber: – Jenter elsker gutter som pynter seg

Sjekk John Carews stilutvikling opp gjennom årene her:

Bjørn S. Delebekk
BULLS PRESS
.
Mattis Sandblad
Carl Leung
Pascal Le Segretain/amfar12

LES OGSÅ: Pupper, rumpe og lår – kurvene gutta kjemper om

LES OGSÅ: Olsen-tvillingene knuste utfordrerne - stakk av med gjev motepris

Hvordan var din opplevelse i dag?