Michelle Obama utfordrer Oscar-kjendisene

Glem kjendisenes Oscar-kjoler. Michelle Obamas asymetriske kreasjon overgår det meste.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Bildene gir oss bare et lite glimt av kjolen, men man trenger ikke se mye for og skjønne at Michelle var iført en spesiell kreasjon da hun og Barack Obama inviterte til en eksklusiv «Black Tie»-middag ved Det hvite hus søndag kveld.

Bildene avslører at førstedamens asymetriske kjole var en dus, kremfarget chiffongvariant med broderte krystaller og sløyfe på skulderen, men hvem som står bak designet er uvisst. Når det gjelder selve formen på kjolen fremhever snittet Michelles mye omtalte, veltrente skuldre og overarmer. Selv i kjølevannet av kjendisenes lekre Oscar-kjoler vekker Michelles kjolevalg oppmerksomhet, og nok engang beviser tobarnsmoren at hun sjeldent trår feil når det kommer til stil og mote.

LES OGSÅ: Se nattens kjoledronninger på Oscar-utdelingen

Michelle har tidligere fått mye skryt for sine kjolevalg, men også sine valg av klær i hverdagen. minMote-leder Sonia Huanca Vold er av dem som skryter av hennes moteøyeblikk.

– Michelle Obama ser ikke bare fantastisk ut i kjoler signert de hotteste designerne. Førstedamen er også veldig flink til å bruke billigere merker som Target og J. Crew, noe som gjør det enklere for folk flest å kopiere stilen hennes. Jeg synes det er veldig kult at hun nekter å ha en kjedelig og konservativ stil og ved større tilstelninger ser hun mer ut som en Hollywood-stjerne enn en førstedame, sa Vold i forbindelse med førstedamens 48-årsdag.

Ut ifra de ferske bildene kan de se ut til at Michelle også denne gangen imponerte sine gjester med sin look. For de som lot seg fascinere av førstedamens sans for mote i 2011, kan søndagens kreasjon være starten på nok et godt moteår for den bevisste førstedamen.

LES OGSÅ: Sminken, frisyrene og smykkene – Se detaljene fra Oscar-løperen

LES OGSÅ: Se de sexy Brit Awards-kjolene

Publisert:

Finn mer innhold om: