Sweet as sugar

silje
Publisert:

Beklager sen oppdatering, her går det unna i speedfart. Gårsdagens beste visning var uten tvil Fam Irvolls, og jeg må si at det ikke var så vanskelig å la seg sjarmere av de søte barnemodellene på catwalken. Noen var svært sjenerte, mens andre stod for høy underholdning, så tilsammen var det et festlig show. Smilet og applausen satt løst hos motefolket og Irvoll fikk stående applaus da visningen var over.

Barnekolleksjonen «Little Cupcakes» var min favoritt, den var ekstremt gjennomført og plaggene er meget anvendelige og mye morsommere enn det du finner i en vanlig kjedebutikk. Vår- og sommerkolleksjonen «rosa mareritt» var også overraskende mer anvendelig enn tidligere med tyllkjoler, smale skjørt og bluser, om du ser bort fra ekstremstylingen på catwalken.

Men det spørs om jeg lar meg forføre av Bufallo-skoene, jeg minnes med gru den tiden da vi alle løp rundt i de heslige skoene, som jeg personlig brant på bålet for mange år siden. Buffalo-skoene og Adidas-buksene med trykknapper var en fashiondisaster jeg aldri kommer til å bruke igjen, de trendene overlater jeg fint til noen andre....

Publisert: