Versace vil kle dronningen i svart skinn

Designeren Donatella Versace (57) vil gi dronning Elizabeth (86) en ny look. Hun vil kle dronningen i svart.

Dronning Elizabeth er kjent for sine i øynefallende kjoler i klare farger og pasteller. Det vil den italienske designeren Donatella Versace gjøre noe med.

Ifølge Vogue skal Donatella Versace sluppet nyheten til en studentforsamling på universitetet i Oxford.

– Hvis jeg kunne kledd opp hvem jeg ville, ville jeg valgt dronningen - hun kan gjøre som hun vil, sier Versace og legger til:

– Jeg ville kledd henne i svart, en farge hun aldri bruker, og kombinert det med innslag av skinn - litt rock'n roll. Videre bedyrer Versace at dronning Elizabeth er en fasjonabel kvinne.

– Donatella Versace har nok ikke gjort hjemmeleksen sin. Dronning Elizabeth bruker svart rett som det er og hun er veldig flott i svart, sier kongeekspert Kjell Arne Totland til minMote, og legger til:

– Men ifølge kongelig etikette, kler kongelige kvinner seg kun i svart når de bærer sorg eller er til stede ved spesielle minnehøytideligheter.

Totland tror heller ikke dronningen ville valgt seg Versaces design om hun kunne.

– Versace ville nok bli i dyreste laget for dronningen som i dag får det meste av sitt tøy sydd av sin egen kammerpike, Angela Kelly.

LES MER: Dronning Elizabeth II har fylt 86 år – sjekk hennes stil oppgjennom årene

Den 57 år gamle designeren innrømmelser kom under en debatt der en rekke samfunnsspørsmål ble diskutert. Den italienske designeren snakket også om sin bror Gianni Versaces død og sitt møte med filmikonet Elizabeth Taylor.

Hun fortalte blant annet at Elizabeth Taylor fikk prøve enn ring Donnatella hadde fått av sin bror. En ring Taylor plutselig bestemte seg for å beholde, fordi hun så på ringen som en gave.

– Jeg skjønner hvorfor så mange menn ville gifte seg med henne. Hun var veldig sjarmerende, sa Donatella videre om Taylor.

Den 86 år gamle dronningen har den siste tiden vært travelt opptatt med feiringen av sine 60 år på tronen. Diamantjubileet ble blant annet feiret med en båtparade på Themsen og fyrverkeri på Buckingham Palace.

Versace fikk derfor ikke muligheten til å kle dronningen i svart. I løpet av jubileet har dronningen holdt seg til det hun kan best - vekke oppsikt i klare farger og pasteller.

LES OGSÅ: Se Maddes klassiske jobbantrekk

LES OGSÅ: Helena Christensen om tiden som supermodell: – Det jeg så i speilet selv var helt latterlig!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?