Oppskrytt?

Mari Glans
Publisert:

Fargen Orgasm fra Nars må være den mest omtalte rougen i skjønnhetshistorien. Den blir sett i kinnene til kjendiser om Gisele Bündchen og Cheryl Cole, og er visstnok designet for å kunne passe alle hudtoner. Jeg husker første gang jeg hørte om denne rougen, det var da jeg gikk på videregående og slukte alt som hadde med sminke å gjøre. En kjent makeup-artist sa i et blad at Orgasm var det viktigste produktet han hadde i sminkekofferten sin. Så selvfølgelig var dette øverst på ønskelisten neste gang jeg dro utenlands.

Og jeg ble så skuffet da jeg så den første gang! For halvannet år siden sjekket jeg den ut på Sephora i Paris, og var fortsatt like skuffet. Og nå når jeg var i London var jeg innom parfymeriavdelingen på Selfridges bare for å sjekke om jeg hadde sett feil de to første gangene. Men jeg er fortsatt like skuffet. Orgasm er (i mine øyne vel og merke) bare en ferskenfarget firkant med kjempemye skimmer i. Og gullskimmer attpåtil. Jeg hadde aldri brukt så mye skimmer i kinnene mine, ihvertfall ikke på dagtid. Vet at den er elsket av kvinner over hele verden, men det nytter ikke for min del. Jeg synes den er skikkelig oppskrytt. (Og ja, jeg har prøvd den på også.)

Har du noen gang blitt skuffet over et produkt du har hørt mye om? (Haha, må bare nevne første gang jeg luktet på Chanel No 5 - huff!)

Publisert:

Finn mer innhold om: