Vårens mest populære frisyre: The LOB

Vurderer du en ny frisyre denne våren? Årets mest anvendelige frisyre er blitt så populær at den har fått et eget kallenavn. «The LOB» er en forkortelse av long bob, og er populær blant stjerner som Gwyneth Paltrow og Jessica Alba.

Mari Glans
Publisert:

Da bobfrisyren gjorde et gigantisk comeback for tre år siden, var det mange som kastet seg på trenden. Nå begynner flere av dem å spare til lengre hår igjen, og resultatet har blitt enda en hårtrend, nemlig en lengre variant av bobfrisyren.

Frisyren har blitt så populær på grunn av at den er så anvendelig. Den er kort nok til å se chic ut når den henger rett ned, men likevel lang nok til å sette opp. Den kan både være rufsete og rocka, helt glatt og klassisk, eller bølgete og glamorøs.

MinMote.no - Norges største moteside

Lengden på den perfekte LOB skal være like over skuldrene. Skuespiller Gwyneth Paltrow har hatt stor suksess med sin nye hårfrisyre, etter å ha hatt veldig langt hår i mange år.

- Lange bobfrisyrer er både sexy og elegant. Etter at jeg klippet Gwyneth i denne frisyren, merket jeg at hun fikk en nyvunnet selvtillitsboost, sier Gwyneth Paltrows faste frisør, Orlando Pita, til CBB.

MinMote.no - Norges største moteside
Nå kan du følge minMote.no på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: