Emmy Awards 2022: Se alle antrekkene

STOR KVELD: Zendaya stakk av med prisen for beste kvinnelige hovedrolle i en dramaserie. Hun feiret i en stor, svart ballkjole fra Valentino, glitrende smykker og en hårbøyle som matchet antrekket.

Paljetter, glitter og glamour sto i fokus denne storslåtte kvelden.

Publisert:

Natt til tirsdag norsk tid ble noen av bransjens største skuespillere innen TV ønsket velkommen til årets Emmy Awards.

LES OGSÅ: Vil du se fjorårets antrekk fra Emmy Awards? Se her!

Det ble en historisk prisutdeling for «Squid Games»-gjengen, og på den røde løperen krydde det av kjente fjes – og lekre antrekk.

Årets røde løper bare preg av glitter og glamour, hvor flere av gjestene virkelig hadde tatt den helt ut lange slep, mengder med tyll og dresser i spreke farger. En av årets store favoritter på rød løper så ut til å være glitrende paljetter i ulike farger.

STJAL SHOWET: Zendaya i en dramatisk kjole fra Valentino.

Zendaya (26) var blant stjernene som hadde kastet seg på glamour-toget, og strålte på den røde løperen iført en svart ballkjole fra Valentino. Det ble full jubel i salen da den unge skuespilleren mottok prisen for beste kvinnelige hovedrolle i en dramaserie.

VINNER: Den unge stjernen vant prisen for beste kvinnelig hovedrolle.

Cut out-trenden var også til stede på den røde løperen. Flere stjerner hadde valgt kjoler hvor utskjæringer spilte en stor rolle.

TRENDY UTSKJÆRING: Flere stjerner valgte kjoler med cut outs denne Emmy-kvelden. Julia Garner, Issa Rae og Jasmin Savoy Brown var blant dem.

Når det gjelder herrene, så var det flere som gikk for helhvite antrekk. Det var også gøy å se både korte blazere og utsmykninger på jakkene på flere av de mannlige gjestene.

HELHVITT: Seth Rogen, Andrew Garfield og John Legend gikk alle for helhvite antrekk i år.

Se flere glamorøse antrekk fra Emmy Awards 2022 her:

BLOMSTERPRINT: Sydney Sweeney gikk for en hvit kjole med blomsterprint fra Oscar de la Renta. Hun var nominert for både «Euphoria» og «White Lotus».
KRYSTALL: Amanda Seyfried gikk for glamour på rød løper i en krystallkjole signert Armani Privé.
TODELT: I et mørkeblått, todelt sett var Sarah Paulson klar for kvelden. Legg merke til skjørtet som ser ut som en kombinasjon av et miniskjørt og et maxiskjørt, toppet med et belte i livet.
SLENG: Det var motehuset Dior som sto bak antrekket til Nicholas Hoult. Legg merke til slengbuksene og den korte blazeren.
ROSA: Kaley Cuoco i en romantisk rosa kjole som var kort i front og lang bak. De rosa blomstene festet i front toppet antrekket. Hun stylet antrekket med enkle smykker og sølvsko.
LILLA: Skuespiller Sandra Oh gikk for et knallsterkt lilla antrekk for utdelingen. Med bukse og blazer i lilla paljetter, matchet hun den lilla overdelen i samme nyanse.
SLEP: Minikjolen går aldri av moten, noe Kerry Washington beviser under årets utdeling. Den hvite kjolen fra Elie Saab var både off-shoulder, asymmetrisk og med et dramatisk slep, toppet med fjærkreasjoner i front.
CUT OUT: Julia Garner gikk for en svart fløyelskjole signert Gucci, med broderte blomster på skuldrene og oppover skjørtet. Det var likevel den iøynefallende utskjæringen over magen som var kjolens blikkfang.
STUDS: Lee Jung-jae (t.v.) gikk for en dress med studs langs kantene for en ekstra dramatisk effekt.
PALJETTER: For Reese Witherspoon valget på en stroppløs, mørkeblå paljettkjole. Stylingen holdt hun enkel med svarte heler og et blått halskjede.
UTSKJÆRING: Kjolen til Issa Rae var nokså tidsriktig med trendy utskjæringer i front. Den hvite kjolen hadde i tillegg svarte kontrastdetaljer og et lite slep.
GLAMORØS: Paljetter ser ut til å være kveldens favoritt på rød løper, og Lilly James var selvsagt med på trenden i sin tettsittende, brune paljettkjole fra Versace. Håret holdt hun i varme jordbærtoner.
SLØYFER: Rachel Brosnahan gikk for en mørkeblå kjole fra Pamella Roland dekorert med en masse sløyfer.
DRESSFIN: Et antrekk man aldri kan gå feil med, er en lekker dress, noe Kate McKinnon bevist på rød løper.
BABYMAGE: Chrissy Teigen og John Legend var selvsagt å se sammen på rød løper. Teigen gikk for en lang, tettsittende kjole med paljetter, og viste dermed frem sin voksende babymage. Legend gikk for en hvit dress med svarte kontrastdetaljer.
MATCHENDE TILBEHØR: Paljetter var virkelig kveldens store motevinner. Christina Ricci gikk for en brun variant og stylet den med en matchende veske.
DET LILLE EKSTRA: Valget faller gjerne på en dress for herrene når de skal på rød løper, og derfor er det alltid artig å se når noen har tatt det et steg videre. Som Toheeb Jimoh her, som har funnet frem en blazer med knyting i livet.
SOMMERLIG: Også Ariana DeBose valgte en kreasjon med cut out denne kvelden. Fargen var frisk og fin, og ga fra seg sommerlige vibber.
METALLISK: Det var mange kule detaljer ved Jasmin Savoy Browns Christopher Kane-kjole.
Seth Rogen kjorte, sløyfe, blazer og bukse
KUL DETALJ: Det slår aldri feil med en svart dress til feststemte anledninger, men det er gøyalt at Will Poulter spriter opp antrekket sitt med en glitrende brosje.
KONTRASTER: Elle Fannings glamorøse kjole bød på et langt slep, hvor materialet inni var rosa, mens resten av kjolen var svart. Hun toppet det hele med en iøynefallende frisyre.
HVITT PÅ HVITT: Andrew Garfield kombinerte sin hvite dress med skjorte i samme farge. Tilbehøret, her i form av klokke, solbriller og sko, var svart.
STJERNESKUDD: Etter at «Squid Game» kom ut, har ikke bare skuespillerkarrieren til Jung Ho-yeon skutt til værs. Hun har også samarbeidet tett med det franske motehuset Louis Vuitton.
Publisert:

Finn mer innhold om: