Anne Hathaway i glamorøst gravidantrekk

SKUESPILLER: Anne Hathaway er aktuell med ny TV-serie. Foto: Angela Weiss / AFP

Skuespilleren (36) strålte på den røde løperen da hun viste fram babymagen.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Anne Hathaway annonserte at hun var gravid med sitt andre barn i sommer.

«The Devils Wears Prada»-stjernen viser at en voksende babymage absolutt ikke trenger å sette en stopper for en stilfull garderobe.

På den røde løperen til premieren av serien «Modern Love» i New York City torsdag kveld strålte nemlig 36-åringen i et fantastisk, helhvitt antrekk. Hun hadde på seg en topp med én skulder og volanger som fremhevet gravidmagen.

BARN PÅ VEI: Anna Hathaway var i godt humør på den røde løperen, og fremhevet magen. Foto: Theo Wargo/Getty Images/AFP

Hun kombinerte toppen med et par vide bukser og gullsmykker både rundt halsen og i ørene. På føttene hadde hun et par stiletter – også i gull. Hun fullførte looken med håret satt opp i en løs oppsats og sminke med fokus på røde lepper.

KLÆR

Skandinaviske it-jenters beste gravidstil-tips

– Jeg er på det stadiet hvor noen dager er jeg veldig trøtt, men andre dager våkner jeg opp og har veldig mye energi. Og i dag er en av de dagene, så timingen er veldig bra, sa hun til Entertainment Tonight på premieren.

ELEGANT: Anne Hathaway gikk for et helhvitt antrekk, og en topp med volanger. Foto: Angela Weiss / AFP

«Modern Love» er en serie på Amazon prime som følger forskjellige menneskers opplevelse med kjærlighet i forskjellige former. Hathaway spiller blant annet mot Criston Miloti, Gary Carr og Emmy Rossum.

KJENDIS

Hertuginne Meghans beste gravidantrekk

HELE GJENGEN Skuespillerne i «Modern Love» Andrew Scott, Brandon Kyle Goodman, Anne Hathaway, Cristin Milioti, Emmy Rossum og Gary Carr. Foto: Photo by Evan Agostini/Invision/AP

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: