Nå skal neglelakken være matt

Det er en jungel av trender å velge mellom på neglefronten. Nå kommer de matte neglelakkene for fullt.

Mari Glans
Publisert:

Det har sjelden vært så mange forskjellige neglelakker å velge mellom som nå. Minx-neglene er det aller hotteste om dagen, i tillegg til et hav av forskjellige farger og varianter av vanlig neglelakk. En trend vil kommer til å se mer og mer av er helt matte neglelakker, som herjer for fullt i Los Angeles om dagen, som Silje rapporterte på bloggen da hun var i USA i november. Det har også kommet nye versjoner at den matte neglelakken. En ny variant er «suede», som er en matt neglelakk med glitterpartikler i.

Matt neglelakk var gjeldende en periode på slutten av 90-tallet, men har vært lite brukt siden den gang. I fjor ble matte negler observert på en del visninger, men nå har trenden har kommet for fullt til Europa.

Flere negletrender!Stjernene digger Minx-negler

Mindre flatterende

Matt neglelakk vil si at den blanke lakken er helt borte. For mange vil dette være uvant, men resultatet kan bli riktig fint om du bruker friske og kraftige farger som rosa og rødt. Det er også kult med helt mørke lakker som er matte, da får man en mer rocka look.

Det kommer flere og flere neglelakker med matt finish i tiden som kommer, i tillegg får man også kjøpt overlakk til å bruke over vanlige neglelakker, som gir neglelakken en helt matt overflate. Den matte lakken er langt fra like flatterende som en blank neglelakk, men det gir en kul og annerledes effekt.

Få pene negler!Prøv minMotes manikyr-guide

Ujevnheter synes bedre

Når du skal bruke matt neglelakk, burde du selvfølgelig hoppe over blank under- og overlakk, da det kan ødelegge effekten. Bruker du en matt overlakk på den vanlige neglelakken din, er det viktig at du har lagt neglelakken pent på. Alle ujevnhetene synes mye bedre når overfalten bli matt. Derfor burde du også gå over neglene med en poleringsfil først, slik at alle ujevnheter i neglene blir borte.

MinMote.no - Norges største moteside

Den nye neglelakken med matt finish, gjør at man kan leke seg enda mer når man lakker neglene. En ny variant av den klassiske franske manikyren ble tidligere i år sett på Kim Kardashian. Hun hadde matt sort neglelakk, hvor tuppene var lakket med blank lakk. Det ble en kul og annerledes variant av den klassiske franske manikyren.

Relevante artikler videre:

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og godt voksne

Alt om høstens skjønnhetstrender!De ti viktigste makeup-trendene

Her er den kuleste festsminken!Høstens kuleste partylook

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Publisert:

Finn mer innhold om: