Fashion Week Survival Kit

silje
Publisert:

Jeg tror enhver jente som jobber innen mote/skjønnhet og jobber døgnet rundt gjennom moteukene, har sitt eget Fashion Week Survival Kit. Under moteukene fikk jeg mange spørsmål om hva jeg hadde i vesken min. På bildet ser du hva som nesten alltid er med når jeg haster fra visning til visning.

1. En fuktighetskrem er helt nødvendig. Akkurat nå tester jeg ut Everyday Rescue Repair Cream.

2. Om huden er gusten og mangler glød, tar jeg en runde med Microdermabrasion Cream på morgenen før visningene.

3. Når du løper fra visning til visning er det verken sikkert du rekker å spise, derfor har jeg alltid med meg en flaske med vann og en powerbar. Jeg bitter erfaring med å bli ufyselig og ukonsentrert når blodsukkeret daler, så bedre føre var.

4. Bad hair day? Vipp håret opp ned og spray godt med hårspray. En god tørrshampo er også gull når du har dårlig tid. Eller så kan du alltids sette opp håret i en topp og smelle til med dine største øredobber. Funker alltid.

5. Etter flere dager med lite søvn og mye jobb, får jeg garantert poser under øynene. De trylles bort med en runde med avkjølende øyestift og en runde med concealer.

6. En god foundation og et bra pudder (ikke avbildet) gjør at sminken sitter hele dagen.

7. En rød leppestift lyser opp det mest kjedeligste antrekk og er en lifesaver på de dagene du rett og slett ikke klarer å være superkreativ. Jeg bruker Lancome Color Fever 152.

I tillegg kommer selvfølgelig Iphonen, tyggegummi, hodepinetabletter, penger og andre nødvendigheter som jeg dytter ned i min store veske når jeg skal på tur.

Publisert:

Finn mer innhold om: