Heidi Klums Oscar-kjole skulle egentlig vært drøyere

Heidi Klums Oscar-kjole ble kveldens store snakkis, men egenetlig skulle utrigningen gått helt ned til navelen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Ikke det at «Project Runway»-programlederen fikk lite oppmerksomhet for Julien Macdonald-kjolen på det stjernespekkede Oscar-nachspielet. Så fort bildene kom ut til resten av verden var Heidi Klum på alles lepper, ettersom hennes utrigning var kveldens definitivt drøyeste.

Gjorde endringer

minMote-leder Sonia Huanca Vold mente det ble for mye av det gode.

– Heidi Klum er uten tvil flott, men jeg synes hun kunne overlatt litt til fantasien. Dette blir rett og slett for drøyt, sa hun.

Nå forteller imidlertid supermodellen selv at hun fikk sydd inn utrigningen før festen.

– Den gikk egentlig helt ned til navelen. Så jeg «lukket» faktisk utringningen ganske mye, røper hun til underholdningsnettstedet E! Online.

Fikk kritikk

«Utringningen i kombinasjon med de gjennomsiktige partiene gjorde at det så ut som om en puppe-glipp skulle skje når som helst», skrev Huffington Post.

Men selv om Klum fikk kjoleslakt av flere motenettsteder dagen derpå, forteller hun at hun elsket den figursydde gullkjolen.

– Jeg elsket både designeren og kjolen fordi den var så kroppsnær. Jeg vet ikke om designeren var så fornøyd med at jeg gjorde om på utringningen, men det trengtes. Den var litt for åpen, sier hun.

Klum hadde på seg Julien Macdonald-kreasjonen på den årlige veldedighetsfesten til Elton John, etter selve Oscar-utdelingen. Og der var det ikke bare Klum som tok den helt ut - en gravid Kim Kardashian, undertøysmodell Alessandra Ambrosio og modellen Chrissy Teigen stilte alle i avslørende kjoler - hele kjolegalleriet kan du se her.

På selve utdelingen var det Anne Hathaway som sto for den dristigste kjolen, mens svenske Alicia Vikander ble kåret til kveldens best kledde av minMote-Sonia.

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: