Nyheter

Motemagasiner hyller hertuginnens antrekk i Polen

SOMMERLIG: Hertuginne Kate Middleton hadde på seg en blomstrete kjole fra Erdem under et museumsbesøk i Polen. Foto: Getty Images.

Kate Middleton var på kongelig visitt med familien i Polen. Nok en gang blir hun hyllet for sine klesvalg.

 • Malene Emilie Rustad
Publisert:

De største motemagasinene er besatt av Kate Middleton og hennes kongelige stil. Vogue, Elle, og Cosmopolitan følger ivrig med hvor enn hertuginnen ferdes, og ikke uten grunn. Hun har en elegant stil som har blitt sammenlignet med Jackie Kennedy og engasjerer moteelskere over hele verden.

Denne uken har Middleton, prins William og barna vært i Polen på kongelig visitt. Hun brukte britisk og polsk design under besøkene. Elle hyller henne for klesvalgene og skriver at antrekkene er de beste de har sett på hennes kongelige utenlandsturer.

NYHETER

Derfor er hun et folkelig moteikon.

KRITTHVITT: Kate så nydelig ut i en hvit kjole fra Alexander McQueen da hun og familien landet i Warszawa. Drakten var stylet med rød clutch-veske og beige pumps. Foto: Getty Images.
FARGESTERKE DETALJER: Kate Middelton bruker en rød veske mot det kritthvite for å skape kontrast. Smykkene matcher veskens detaljer i sølv. Foto: Getty Images.

Den kongelige familien startet turen i Warsawa før de dro videre til Gdańsk. På veien videre venter Berlin, Heidelberg og Hamburg. Barna prins George og prinsesse Charlotte er med.

MOTE

Designerkongen Karl Lagerfeld: Kate minner om prinsesse Mary.

I POLSK DESIGN: På kvelden i Warsawa hadde Kate på seg en silkekjole fra det polske merket Gosia Baczyńska. Foto: Getty Images.
HVITE PERLER: Hertuginnen og prins William så ut til å storkose seg under Queen Elizabeth II hagefest. Kate har på seg matchende perlesmykker til den hvite cocktail-kjolen. Foto: Getty Images.

Cosmopolitan kaller Kate modig for denne silkekjolen og spør seg om hun bruker sin dypeste V-utringning noensinne.

KJENDIS

Se en glamorøs Kate i gallakjole her.

SOMMERLIG: På dag to i Warsawa hadde Kate på seg en blomsterkjole fra det britiske merket Erden. Tilbehøret bestod av matchende lyse sandaler og veske. Foto: Getty Images.

Paret besøkte en rekke steder i Warsawa. Blant annet Warsaw Rising Museum, Stutthof Museum og Warsaw’s Spire. Vogue skriver at det blomstrete kjolevalget var elegant og passende til dagens aktiviteter. I Gdańsk gikk turen til lokale markeder og European Solidarity Centre.

Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Hertuginnen gikk for it-kjole på filmpremiere.

 2. NYHETER

  Amerikanske Vogue får kritikk for sin nyeste utgave

 3. NYHETER

  Sammenligner Kate Middletons kjolevalg med Jackie Kennedy

 4. NYHETER

  Pippa Middleton giftet seg i glamorøs prinsessekjole

 5. NYHETER

  Sjekk Pippa Middletons bryllupsreise-garderobe

Relaterte artikler

KJENDIS

Se hertuginne Kates stilforvandling

NYHETER

Sammenligner Kate Middletons kjolevalg med Jackie Kennedy

NYHETER

Pippa Middleton giftet seg i glamorøs prinsessekjole

NYHETER

Nå er prins Louis døpt i tradisjonsrik dåpskjole

KJENDIS

Hertuginne Kate gjenbrukte kjole på prinsessens første skoledag

NYHETER

Se det fantastiske kjoleshowet i Windsor

KJENDIS

Hedret prinsesse Diana: Kate hylles for kjolevalg