Designer tror Meghan Markles brudekjole blir tradisjonell

STOR DAG: Nærmest hele verdens øyne vil være rettet mot Meghan Markle og prins Harry på deres bryllupsdag. Foto: AFP

Caroline Castigliano kler opp flere av gjestene i prinsebryllupet, og har klare meninger om hva hun tror bruden velger på lørdag.

Maiken Svendsen
Publisert:

Lørdag er det duket for bryllupet til Prins Harry og Meghan Markle. De største forventningene er knyttet til brudekjolen, og helt siden forlovelsen ble offentlig har spekulasjonene rast.

Kensington Palace har holdt kortene tett til brystet, men i et kongelig bryllup er det noen regler man må følge.

Det eneste som er sikkert er at Victoria Beckham vil ikke stå bak kjolen. Markle har selv sagt at brudekjolen hun hadde i «Suits» ikke er så langt unna en hun kunne valgt selv.

BRUD

Slik tror de Meghan Markles brudekjole blir

Da hun giftet seg med sin eksmann Trever Engelson i 2011 hadde hun en stroppeløs kjole. Ifølge kongelig etikette skal kjolen være sømmelig, dermed vil hun trolig ikke gå i lignende baner denne gangen.

– Tror hun vil ha en tradisjonell kjole

Designer Caroline Castigliano lager både brudekjoler og kjoler til bryllupsgjester, og beskytter kundelisten sin godt. Hun har avslørt til Fox News at hun har kledd opp flere av gjestene, men hun kan ikke si hvem. Derimot kan hun si noe om hvordan hun tror brudekjolen vil bli.

Se hvordan det gikk da Meghan Markle var på sitt første offisielle oppdrag:

– Jeg tror hun vil ha en relativt tradisjonell kjole i selve vielsen. Det vil være i respekt for dronningen, og alt den kongelige familien står for. Hun kan likevel gjøre det til noe eget, kanskje vil den være tettsittende, sier hun.

– Jeg tror den vil være dekket i perler, blonder og lange ermer. Jeg ser også en v-hals og et stort skjørt. Og definitivt et silkeslør, legger hun til.

Hun tror også at Markle vil ha en kjole i vielsen, og en annen kjole til den private festen etter vielsen.

I ROLLE: Slik så Meghan Markles brudekjole ut i serien «Suits».

– Vil være tildekket

Markle kan velge å bruke en tiara fra den kongelige samlingen, men hvilken er ennå ikke kjent. Det har likevel ikke stoppet spekulasjonene rundt om hun vil velge en tiara fra prinsesse Diana.

Kongehuseksperten Leslie Carroll, som har skrevet seks bøker om den britiske kongefamilien, tror at kjolen vil være sømmelig.

– Det må være lange ermer. Hun vil være veldig tildekket, sier hun til Fox News.

Se hvordan Meghan Markle beskriver seg selv:

Designer Freya Rose er kjent for sine sko, som også er brudefavoritt blant motekjendiser som Kate Moss og Olivia Palermo.

– Jeg tror ikke hun vil gå for noe prangende. Stilen hennes er vanligvis ganske enkel, og kanskje litt bohemsk i bunn. Jeg tror hun vil ha vakre detaljer, som tiaraen eller spennene på skoene, men jeg tror kjolen i seg selv vil være ganske enkel, sier hun til kanalen.

Rose tror Markle vil bruke klassiske pumps på den store dagen.

– Selve skoen vil nok være klassisk, men jeg håper vi får se noen detaljer. Som monogram på hælen, eller en spenne laget av en gullsmed, sier hun og tror det vil være en lukket sko med 10 centimeter høy hæl.

Publisert: