Gisele Bündchens bok til 6000 kroner utsolgt

PÅ BOKSIGNERING: Fredag var supermodellen i Sao Paulo i Brazil for å signere bøker i forbindelse med lanseringen. Foto: Getty Images

Den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen (30) slapp fredag en bok med en svimlende høy prislapp – og bøkene rakk ikke engang komme ut i butikkhyllene før de var utsolgt.

Line Blokhus
Publisert:

Da det tidligere i høst ble kjent at den pensjonerte supermodellen ville gi ut en bok til 700 dollar, eller i overkant av 6000 kroner, var det mange som hevet øyenbrynene, skriver Vogue.

UTSOLGT: Supermodell-boken som er trykket opp i et opplag på 1000 kopier er allerede solgt ut. Foto: Getty Images

Men supermodell-boken, som er en såkalt «coffee table»-bok, rakk ikke engang å komme ut i hyllene før den var helt vekk - alle kopiene ble solgt på forhåndssalg.

Riktignok ble boken printet i et opplag på knappe 1000 kopier – så det er ikke komplett galskap at den eksklusive boken forsvant så raskt.

Fikk du med deg? Her går Gisele Bundchen sitt siste moteshow

Den tykke rosa boken inneholder mer enn 500 bilder fra supermodellens 20 år lange karriere – noe som er et beskjedent antall med tanke på at hun har prydet mer enn 1000 forsider gjennom sin karriere.

Ifølge Bustle er bildene i boken tatt av 74 ulike fotografer, og det er Bündchen selv som har plukket ut bildene.

Les også: Norske Alexander stylet Gisele

Men om du trodde Bündchen gir ut en råeksklusiv bok for å håve inn penger, tar du feil. Søndag kveld postet den smellvakre 30-åringen et bilde på Instagram hvor hun takket alle som har støttet bokprosjektet:

untitled link

– Det gjør meg så glad, for 100% av inntektene går til veldedige formål som står nært hjertet mitt. Takk for at dere støtter meg, skrev hun blant annet i innlegget.

Les også: H&Ms luksussamarbeid selges for titusener på Finn og Ebay

Og det er kanskje like greit at pengene ikke går rett i supermodellens egen lomme – for Bündchen er nemlig for niende år på rad helt øverst på listen over verdens mest betalte modeller!

Publisert:

Finn mer innhold om: