Donald Trump slår tilbake mot Tom Ford

UPOPULÆR BLANT DESIGNERE: Listen over designere som ikke vil kle opp Melania Trump blir stadig lengre. Foto: Getty Images

Donald Trump (70) hevder kona Melania Trump (46) aldri har spurt om å bli kledd opp av luksusdesigner Tom Ford. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den amerikanske luksusdesigneren Tom Ford føyer seg inn i rekken over designere som ikke vil kle opp den kommende førstedamen Melania Trump. For noen måneder siden uttalte Ford at han har blitt spurt flere ganger, men har sagt nei hver gang.

KJENDIS

Alt om Melania Trumps luksusstil

– For dyre for førstedamen

DEMOKRAT: Tom Ford presiserte at han er demokrat og stemte på Hilary da han ble spurt om han ville kle opp den kommende førstedamen, Melania Trump. Foto: Getty Images

– Hun er ikke min stil, sa han i et intervju i forbindelse med programmet The View. Jeg er demokrat og stemte på Hillary. Uansett er klærne mine for dyre å gå med for en førstedame, fortsatte Ford.

Han utdypet utspillet på den røde løperen under Golden Globe.

– Den som er president eller førstedame bør være iført klær til en pris som er tilgjengelig for de fleste amerikanere, og som er produsert i USA. Klærne mine er laget i Italia og er veldig, veldig dyre, sa Ford og la til:

– Jeg tror ikke folk flest i landet vårt kan relatere seg til det, og jeg synes både førstedamen og presidenten skal representere folket.

KJENDIS

MELANIA TRUMP VALGTE LUKSUSDESIGN PÅ VALGDAGEN

– Hun liker ikke Tom Ford

Onsdag responderte Donald Trump til Fords utspill i et TV-intervju med Fox & Friends. Han hevdet imidlertid at Melania aldri har spurt om å bli kledd opp av Tom Ford.

– Hun har aldri spurt etter Tom Ford, hun liker ikke Tom Ford og hun liker hvert fall ikke ikke designet hans. Jeg er heller ingen fan av Tom Ford, og har aldri vært det, sa Trump.

Den kommende presidenten hevdet også at den kjente entreprenøren Steve Wynn som blant annet eier Wynn Resorts Las Vegas, synes Fords utspill var forferdelig og derfor fjernet designerklærne hans fra hotellet i Las Vegas.

NYHETER

Boikotter butikker som fører Trumps merkevarer

MOTEINTERESSERT: Melania Trump blir ofte sett i antrekk fra Ralph Lauren, Gucci, Tommy Hilfiger, Diane von Furstenberg og Dolce & Gabbana. Foto: NTB scanpix

– Steve Wynn ringte meg nettopp og sa at han synes det Tom Ford sa var så forferdelig at han kastet klærne ut av hotellet sitt i Las Vegas.

Interessant nok finnes det ikke en Tom Ford-butikk hos Wynn Resorts i Las Vegas, da de kun selger skjønnhetsproduktene hans, skriver ELLE.com.

KJENDIS

TI TING DU IKKE VISSTE OM IVANKA TRUMP

Dette er designerne som føreløpig ikke vil at Melania Trump skal gå kledd i deres klær:

• Marc Jacobs

• Sophie Theallet

• Philip Lim

• Derek Lam

• Humberto Leon

• Timo Weiland

• Naewem Kahn

• Christian Siriano

• Tom Ford

Publisert: