Forbes: Kylie Jenner i rute til å bli verdens yngste milliardær

UNG GRÜNDER: Kylie Jenner har de siste tre årene skapt en massiv formue på sitt eget sminkemerke. Foto: AP.

Realitystjernen (20) har ifølge magasinet god grunn til å le hele veien til banken etter leppe-suksess.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

For mange er Kylie Jenner kjent som den yngste i Kardashian-klanen. I det anerkjente økonomimagasinet Forbes trekkes hun nå frem som den som er på vei til å bli den yngste dollarmilliardæren som har skapt formuen sin selv noensinne.

På under tre år har hun ifølge magasinet gjort sine «leppe kits» om til en formue på 900 millioner dollar, eller om lag 7,3 milliarder norske kroner.

– Jeg slet med å finne noe å gjøre på egen hånd. Jeg visste jeg hadde en lidenskap for sminke, men jeg visste ikke at jeg kunne ha det gøy på jobb hver dag, sier Jenner i intervjuet og trekker frem at det er viktig å gjøre noe man elsker for å lykkes.

Kylie Jenner før og etter
NYHETER

SLIK SNUDDE HUN LEPPEKRITIKK TIL EN SUKSESSHISTORIE

Kylie Jenner har med god hjelp grunnlagt sminkemerket Kylie Cosmetics som hun eier 100 prosent av, og det er nettopp sminkemerket som skal ha mye av æren for den voldsomme formuen.

– Jeg legger så mye kjærlighet i det jeg gjør, og sørger for at alt er perfekt. Å starte et selskap som blir så stort med en gang gjør at det ikke er mye rom for å gjøre feil, sier Jenner.

Jenner, som fyller 21 år i august, ligger med dette an til å ha skapt en milliardformue før for eksempel Facebook-gründer Mark Zuckerberg og Snapchat-gründer Evan Spiegel.

Magasinet Forbes mener at storesøster Kim Kardashian West' formue er på «kun» 350 millioner dollar.

SMINKE

Test av Kylie Jenners «Lip Kit»

Jenner sier i intervjuet med Forbes at hun har interessert seg for sminke hele livet, særlig på grunn av at hun har hatt komplekser for leppene sine. Denne uken ble det kjent at 20-åringen har valgt å fjerne leppeinjeksjonene.

Kylie Jenner er den yngste datteren til Kris og Caitlyn Jenner. I intervjuet takker hun moren for all hjelp og støtte på veien.

– Jeg har ikke lært alt jeg trenger av moren min enda. Jeg lærer noe nytt av henne hver dag. Hun har vært en stor del av Kylie Cosmetics' suksess, avslutter hun.

Nylig ble Jenner også kåret TIL EN AV DE MEKTIGSTE PERSONENE PÅ INTERNETT AV TIME MAGAZINE. Da ble det kjent at Jenner kan tjene opp mot 8,1 millioner kroner på en enkelt Instagram-post.

PÅ COVERET: Slik lanserer Forbes sin årlige liste over de rikeste kvinnene i USA. Foto: Faksimile.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.