Råsexy Beyoncé på turné: Sjekk luksusantrekkene

TRENDY: Beyoncé forsyner seg fra øverste hylle når det gjelder turnéntrekk - her i Alexander Wang fra topp til tå. Foto: Getty Images

Når Beyoncé (32) turnerer med ektemannen Jay Z (44), er det ikke i klær fra et gammelt kostymelager – derimot bader artisten i eksklusive og dristige designerantrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De to underholdningsmogulene er godt i gang med sin felles turné «On the run», som varer til midten av september. Dog er det ikke bare musikken som har fått oppmerksomhet så langt; Beyoncés antrekk har av flere kjendisnettsteder som Huffington Post og Hollywood Life blitt omtalt som «hennes mest sexy sceneantrekk noensinne».

HETT PAR: Ingen tvil om at disse to kler hverandre godt! Foto: NTB Scanpix

Å opptre lettkledd er ikke noe nytt for Beyoncé. Garderoben er dessuten satt sammen av noen av verdens fremste luksusmerker, som Atelier Versace, Alexander Wang og Diesel. Og det er langt fra første gang Beyoncé velger store motehus til å lage sine sceneantrekk – tidligere har hun sverget til Emilio Pucci, hvor norske Peter Dundas sitter i sjefsstolen.

DENIM-DRONNING: Denne jumpsuiten fra Nicola Formichetti for Diesel viser nesten mer enn den skjuler. Foto: NTB Scanpix

Og vi blir ikke overrasket om Beyoncé har bedt sin personlige trener om å ha litt ekstra fokus på rumpe og lår før turneen – ettersom antrekkene kjennetegnes av én ting: Kort, kortere, kortest.

KLASSISK MØNSTER: Dette antrekket formelig skriver Versace - så ikke overraskende er det nettopp der bodyen kommer fra. Foto: Getty Images

Showets mest avslørende antrekk er en bondage-inspirert body fra Alexander Wang, sant en superutringet skinnbody fra Versace. Ifølge Beyoncés egen nettside, skal Versace-varianten ha tatt over 200 timer å lage.

Av de mer tekkelige antrekkene – om de kan kalles det – dukker «queen B» opp i en fargerik Versace-body med merkets klassiske mønster, samt en Swarowski-befengt denimdress fra Diesel.

Publisert:

Finn mer innhold om: