Mette-Marit har sikret seg Chanels «it»-veske

FRA CATWALKEN: Mette-Marit ankom kunstutstillingen i Paris iført en skinndrakt fra norske Mariette og en supereksklusiv veske fra Chanel, som vi tidligere har sett på catwalken. Foto: Getty Images/All Over Press/NTB Scanpix

Kronprinsesse Mette-Marit var invitert som æresgjest på den internasjonale kunstmessen i Paris og ankom i norsk design og fransk luksustilbehør. 

MinMote
Publisert:

Av NATALIE NGO og SOFIA STORHAUG

Med sorte pumps fra Christian Louboutin på beina og en grønn velurveske fra Chanel i hånden ankom Mette-Marit den internasjonale kunstmessen, «Révélations. Fine craft and creation fair», som gikk av stabelen i Paris onsdag kveld.

Varden kunne i går kveld avsløre at den burgunderfargede skinndrakten kronprinsessen bar er fra den norske designeren Mariette Røed Torjussen.

- Positiv overraskelse

- Det er gleder meg å se kronprinsessen i norsk design. Hun velger ofte kjoler fra italienske motehus, så dette var en positiv overraskelse. Mette-Marit går gjerne for kreasjoner i blonder eller chiffon, men dette er en mye hardere og røffere look. Sexy skinn i høstens heteste farge er et dristig valg, mener minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Eksklusiv veske

Chanel-vesken kronprinsessen bar for anledningen har en prislapp på hele 23 000 kroner og er en del av det franske motehusets pre-fall kolleksjon. Det bekrefter Chanel i New York til minMote.

- Boy-veskemodellen fra Chanel er en ny klassiker fra det franske motehuset, og er en av de mest ettertraktede veskene om dagen. Variantene i velur er ekstra vanskelige å få tak i, sier Vold.

Også tidligere i dag fikk Mette-Marit oppleve norsk og fransk kunst og design. Først besøkte hun en utstilling i regi av det norske designkollektivet Klubben, der 19 norske designere stiller ut sine arbeider under Paris Design Week. Deretter gikk turen videre til Louvre for en kunstomvisning.

Den internasjonale kunstmessen arrangeres av Ateliers d’Art de France, som er Norske Kunsthåndverkeres søsterorganisasjon i Frankrike.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.