Fredriksen-arving på Stordalen-fest i «it-kjole» til 11.000 kroner

Kathrine Fredriksen (28) ankom Stordalens kjendisfest i et av kveldens dyreste kostymer.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Da kjendisene ankom Stordalens røde løper, var det spesielt to kjoler som skilte seg ut blant de jordbruksinspirte kostymene. Både Kathrine Fredriksen, datteren til John Fredriksen, og hennes venninne, designeren Maryam Nourian (28), kom i eksklusive designerkjoler signert det italienske motehuset Dolce & Gabbana.

– Så utrolig gøy å se et av sesongens virkelig store «it-plagg» på en norsk kvinne. Veldig kult at Kathrine Fredriksen kjører på og går for den kuleste kjolen som finnes akkurat nå. Dolce & Gabbanas frukt- og grønnsaksmønster passer jo perfekt inn på en fest med landbrukstema, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES MER:Norske kjendiskvinner trosser legens advarsler

Kjolen med det iøynefallende chilimønsteret er en kjendisfavoritt i utlandet, men også andre grønnsakskjoler fra Dolce & Gabbanas vår- og sommerkolleksjon har blitt sett på de røde løperne rundt om i verden.

Kjolene selges blant annet hos eksklusive forhandlere som Bergdorf Goodman, My Thersa og Net-A-Porter. Prisene varierer, men den Kathrine var iført koster omlag 11.000 kroner.

– Mange store stilikoner har sikret seg forskjellige varianter av Dolce & Gabbana-kjolene. Disse kreasjonen har også prydet en rekke forsider denne våren. Dette er en «it-kjole», og det betyr også at de rimeligere merkene har latt seg inspirere og laget rimelige varianter av den, sier Huanca Vold.

LES MER: Stordalens gjester leier kostymer for over 100.000

LES MER: Undertøysmodell viser (nesten) alt på rød løper

Publisert: