Er dette verdens kuleste prinsesse?

Den thailandske prinsessen

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Sirivannavari Nariratana(26) er fast gjest under Paris Fashion Week. Sjekk hennes moteriktige antrekk.

Moteuken i Paris er godt i gang, og én av dem som er tilstede for å få med seg trendene for den kommende høsten og vinteren er den trendy thailandske prinsessen Sirivannavari Nariratana.

Søndag ettermiddag dukket prinsessen opp på Chloés visning iført en kritthvit skinnjakke og trendy, runde solbriller. Hun fikk også med seg John Gallianos visning som ble holdt like etter.

Se flere avSirivannavarismoteuke-antrekk nederst i saken!

Fredag forrige uke dukket hun opp i en lårkort, blomstrete kreasjon på Christian Diors moteshow.

Dette er imidlertid ikke første gang prinsessen vekker oppmerksomhet på designervisninger. Hun har sittet på første rad hos de største designerne siden 2007.

Som de fleste andre motegjestene tar prinsessen frem sine mest trendy antrekk når hun skal på visninger. Hertuginne Kate og kronprinsesse Mette-Marit har fått mye skryt for sine moteriktige antrekk, men er langt fra like vågale som prinsesse Sirivannavari. I 2011 stilte prinsessen på Lanvin-visningen med skyhøye hæler, sexy kjolesplitt og svart leppestift.

Det Nyes moteredaktør Charlotte Thorstvedt er positivt overrasket over den thailandske prinsessens dristige klesstil.

- Denne stilen hadde jeg ikke umiddelbart assosiert med en prinsesse, men jeg synes hun ser veldig kul ut. Prinsesser må vel få lov å ha en interesse for mote de også. Hun skiller seg definitivt ut fra de andre kongelige - det er kult at hun tør, sier hun.

Se prinsessens moteukeantrekk:

Publisert: