Beckham kaster nok en gang klærne i sexy reklame

 

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Beckham viser «full pakke» i sin nye reklamekampanje. Og det er langt fra første gang kjekkasen poserer sexy i minimal påkledning.

Det er den svenske kjeden H&M som nå har inngått et samarbeid med David Beckham. Klesgiganten skal selge fotballstjernens nye undertøysmerke Bodywear, som han selv er modell for.

Firebarnsfaren går ikke av veien for å la klærne falle for å promotere undertøyet og nå vil han pryde store reklameplaketer verden over kun iført boksere fra sitt eget merke.

Det bør ikke komme som en overraskelse at fotballstjernen bruker seg selv som modell. Det er nemlig langt fra første gang han poserer lettkledd i en reklame. En av de mest lukrative samarbeidene gjorde han i 2004, da han dro inn rundt 500 millioner som Gillettes ansikt utad.

Reklame-par

Moteekspert og minMote-leder Sonia Vold tror det er et nøye gjennomtenkt markedstriks at fotballkjekkasen selv stiller som modell.

- Dette er ikke første gang vi ser Beckham kaste klærne i en reklamekampanje. Han har gjort det tidligere for blant annet Gillette, Armani, Got Milk og Motorola. Han tar seg uten tvil godt ut på denne typen bilder og det vil nok ha en helt annen salgseffekt enn om man hadde valgt en vanlig modell, sier Vold.

Han har også figurert i en rekke hete reklamer sammen med kona Victoria Beckham. Paret tjente blant annet en formue på sin ultrasexy undertøyskampanjen de gjorde for Giorgio Armani, samt reklamen for et eget parfymemerke Intimately Beckham.

Skeptisk til logoen

På boksershortsene er David Beckhams navn godt plassertpå midten av linningen. Det gjør Sonia Vold skeptisk til hvorvidt kolleksjonen vil slå an hos alle.

- Jeg liker den røffe stilen som har noe rockabilly over seg. Undertøyet er klassisk og ser ut slik herreundertøy bør se ut, men jeg synes det er synd at de har plassert navnet på fotballspilleren på bokserlinningen. Her synes jeg det heller burde stått Bodywear slik at voksne menn ikke trenger å flashe at de digger Beckham, sier Vold.

Kolleksjonen vil selges hos H&M-butikker verden over fra 2. februar i år.

Kjendistrend

Og Beckham er langt fra alene om å bruke kjendisstatusen til å bli undertøysmodell. Superstjernen Rihanna har posert i sexy undertøy for Armani, mens kona Victoria Beckham har kastet mesteparten av klærne for samme merke.

Armani har dessuten sikret seg andre fotballstjerner også. Fotballkjekkas Chritiano Ronaldo har stilt opp i boksershorts for det italienske merket. Norske Thorstein Helstad gjorde faktisk nøyaktig det samme som Beckham for noen år siden. I 2007 var han nemlig modell for sin egen undertøyskolleksjon «Thorstein Helstad Collection».

Publisert: