Her røper stylisten Tones kjoledrøm

Tone Damli Aaberge (24) og Aksel Hennie (36) er nyforlovet. Her avslører Tones stylist artistens brudekjoledrøm.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Norske Peter Dundas, som er sjefdesigner for det italienske motehuset Pucci, er kronprinsesse Mette-Marits favorittdesigner. Tidligere i år avslørte Damli at også hun er stor fan av den suksessfulle designeren. I et intervju med VG sa hun at hun ville gifte seg i en kjole designet av nettopp Dundas hvis Aksel gikk ned på knærne og fridde.

Damlis drøm om å stå brud i Dundas design ser ut til å bli til virkelighet allerede neste sommer. Ifølge Tones stylist, Hedda Skoug, håper Tone at Dundas vil kreere en egen kreasjon til hennes store dag.

– Det er Tones store drøm, sier Skoug til minMote.

LES OGSÅ:Se Tones enorme stilforvandling

MinMote.no - Norges største moteside

Hedda Skoug og Tone Damli Aaberge jobber tett sammen og var nylig i Ibiza, hvor artisten spilte inn en ny musikkvideo. Forlovelsen mellom stjerneparet kom ikke som noen overraskelse på Skoug - hun så frieriet komme.

– Kjærligheten mellom Tone og Aksel kan ikke skjules, så dette kom på ingen måte som en overraskelse, sier hun til minMote og avslører at jakten på den perfekte kjolen er i gang.

– Vi har allerede snakket om at hun ønsker å dra ut og se etter brudekjole. Vi skal nok ta turen til utlandet. Vi skal blant annet en tur til Paris i forbindelse med Fashion Week, sier Skoug til minMote.

Foreløpig er Aksel det eneste bekreftede tilbehøret i bryllupet, men Damlis faste stylingteam vil nok bistå når hun skal ta sine valg.

– Jeg kommer til å ha en finger med i spillet når det kommer til valg av kjole. AG Starheim fra Gevir frisørsalong vil ta seg av hår, sier Skoug og legger til:

– Grunnen til at jeg er med på brudekjolejakt er jo også fordi vi er veldig nære venninner. Brudekjole er svært personlig.

LES OGSÅ:Slik får du Tone Damli Aaberges nye look

LES OGSÅ: Tone jublet på bursdagen: – Topp å slå Mette-Marit

LES OGSÅ:Tone Damli Aaberge kåret til årets best kledde kvinne

Publisert: