Hertuginne Kates kjolefavoritt lanserer «billigkolleksjon»

Jenny Packham lager eksklusive drømmekjoler til hertuginne Kate (30) og en rekke andre stjerner.  Nå er den britiske designeren klar med en rimelig kolleksjon, til kvinner uten kongelig budsjett.

Kjoledronning Packhams design har tidligere vært forbeholdt de med en svært velfylt lommebok.

Når designeren nå samarbeider med den britiske varehuskjeden Debenhams blir det imidlertid en langt mer tilgjengelig kolleksjon, skriver Daily Mail.

Og kolleksjonen «No.1 Jenny Packham» består av både tilbehør og dame- og barneklær. Prisen på klærne er fra 750 til 1500 kroner og det er vel liten tvil om at kolleksjonens 19 kjoler vil være blant de mest populære plaggene.

Les også:Kates sikreste kjolekort - se den ultrafeminine vårkolleksjonen

En av Jenny Packhams største fans er nemlig hertuginne Kate, som hylles for sin stil både på glamorøse gallaer og til hverdags.

Kate har brukt Jenny Packham-kjoler ved flere anledninger, men fikk aller størst oppmerksomhet for den blekrosa og glitrende kreasjonen hun bar på en veldedighetsgalla like etter bryllupet med prins William.

Drømmekjolen var dekket av skinnende Swarovsky-krystaller og Kate sørget for at Kate ble hyllet i en rekke internasjonale motemedier.

Hertuginne Kate liker også å bruke Jenny Packhams hverdagskjoler, noe hun har gjort blant annet på polokamp med pris William.

Les også:Kates kåpe har skapt Burberry-boom

Packham-kjolene kjennetegnes av et ultrafeminint og romantisk uttrykk, med florlette og gjennomsiktige stoffer i duse farger.

Jenny Packham designer dessuten også brudekjoler i samme romantiske stil og ikke minst undertøy i samme eksklusive prisklasse som kjolene.

Mens en gallakjole koster fra rundt 17.000 kroner og oppover, ligger en nattkjole fra det britiske merket på rundt 5000 kroner.

Les også:Kate og Mette-Marit valgte Zara på konsert

På den kjendistunge kundelisten står også blant annet Vanessa Hudgens, Kate Winslet og Angelina Jolie som alle har brukt Jenny Packham-kjoler på den røde løperen i år.

Etterspørselen etter kjolene ble heller ikke mindre etter at en episode i TV-serien «Gossip Girl» i stor grad dreiet seg om et Jenny Packham-show på New Yorks eksklusive Upper East Side.

Kolleksjonen kommer i butikkhyllene hos Debanhams i april. Debanhams har ingen avdeling i Norge, men derimot i både Sverige og Danmark.

Følg journalisten på Twitter her!

Hvordan var din opplevelse i dag?