Sjekk Victoria Beckhams forførende Asia-look

Sotede øyne, formsydde kjoler og høye hæler. Slik forførte Posh (38) kinesisk presse på promoturné i helgen.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Fru Beckham har i samarbeid med den eksklusive bilgiganten Land Rover utviklet en utgave avRange Rovers modell «Evoque», og i går ble det endelige resultatet avduket. Prislappen på den eksklusive utgaven, som kun vil komme i et begrenset antall, er opp mot det dobbelte av den originale salgssummen og omtales i britiske medier som meget eksklusiv.

– Jeg ville designe en bil som både David og jeg ville kjørt. En bil som reflekterte personligheten min, sier hun i et videointervju med Daily Mail og legger til:

– Jeg er veldig stolt av resultatet.

LES OGSÅ: Denne jenta setter Beyoncé i skyggen

Under selve lansering var fru Beckham førførende sminket og lekkert antrukket i en formsydd, kremfarget kjole med brune striper. På føttene hadde hun høye støvletter i skinn. Hele antrekket var selvsagt signert designeren selv.

Beckham bekrefter at både mannen hennes David og hun er eiere av Range Rovers og at hun har stor respekt for merket. Da hun skulle beskrive hva hun hadde lagt vekt på i designen, svarte hun ydmykt:

– Da jeg begynte å samarbeide med teamet, gjorde jeg mye research. Jeg lagde inspirasjonskollasjer til teamet som reflekterte mitt syn på tidløs og klassisk design. Jeg hentet inspirasjon fra filmstjerner, yachts, luksus fly og klassiske biler, men det er vanskelig å si nøyaktig hva det var som inspirerte meg. Denne bilen er et resultat av alt jeg liker.

LES OGSÅ: Thomas har 150 klokker – hør hvor mange han mener du bør ha

Fotballfruen med næringsvett benyttet også anledning til å markedsføre sin klesdesign:

– Jeg elsker Kina og jeg synes den kinesiske kvinnen er chic. De har virkelig forstått mote, sier hun videre i videointervjuet og legger til:

– Det å få lov til å dra hit og møte mine potensielle kunder ser jeg på som en stor mulighet til å etablere meg.

LES OGSÅ: Se hva som bør skjule seg under den hvite blusen

LES OGSÅ: Slik bruker du sporty trenden – Lite klær, mye hud og svette

Publisert: