Fikk utført ansiktsbehandling til tusener før Golden Globe

Rikke Monsen
Publisert:

Mange av stjernene bruker tusenvis av kroner på å gjøre seg klar til de store prisutdelingene i Hollywood. Mila Kunis valgte å bruke dyre diamanter og rubiner i ansiktsbehandlingen til søndagens festligheter.

Det var før Golden Globe at tv-stjernen Mila Kunis (27) tok ansiktsbehandlingen til 7000 dollar, tilsvarende 41000 norske kroner. Ansiktsbehandlingen «HD Diamant and Ruby Peel» er signert hudpleier Scott-Vincent Borba. Peelingen består av diamanter og rubiner og skal gi huden antioksidanter og en utrolig glød. For å avslutte den luksuriøse behandlingen bruker Borba en ansiktsbehandling med en parafin og silkefiber. Gjennom behandlingen måtte Kunis visstnok ha en isbit i munnen for å unngå hevelser.

Peelingen er enda i testfasen, men 27-åringen stolte på hudpleieren sin og testet velvillig behandlingen på armene, brystet, nakken og ansiktet, før hun gikk ned løperen med sin smaragdgrønne Vera Wang-kreasjon.

Sexy splitt og smaragdfarge var hett på Golden Globes.Se antrekkene her!

Viktigste røde løper hittil

Hollywood-stjernen, som nylig ble singel etter bruddet med Macualy Culkin, er nå aktuell i filmen «Black Swan» med Natalie Portman og Winona Ryder. Søndagens Golden Globe Awards er blant den første store og viktigste prisutdelingen ukrainske Kunis deltar på og hun var nominert til beste medskuespiller for sin rolle i «Black Swan». Prisen gikk til Melissa Leo fra «The Figther», mens Natalie Portman fikk pris for «beste kvinnelige skuespillerinne» for sin hovedrolle i «Black Swan».

Gleder du deg til moten i «Black Swan»?minMote-Silje gir deg en smakebit!

Bruker store summer

Det er ikke late dager for stjernene før de skal på den røde løperen. Det er ikke uvanlig at store summer brukes på ansikt- og kroppsbehandlinger, personlige trenere, dietter og botoxinjeksjoner. Søndag avslørte Olivia Wilde til usmagazine.com, at før hun gikk ned løperen kunne hun ikke spise stort mer enn en skive og en banan. Etter showstart fortalte hun at stjernene kunne prøve å få i seg noe småmat, men ikke slik at kameraene ville fange det opp.

Skal du på en viktig fest?Slik unngår du makeup-fellene!

Skrubber med diamanter i ukesvis

I Hollywood er de heller ikke uvant med å skrubbe diamanter i ansiktet. Sonya Dakar er en av de mest populære hudspesialistene i Hollywood, og har listene fulle i ukene før Oscar. Stjerner som Madonna, Drew Barrymoore og Gwyneth Paltrow står i kø for å få hennes stjernebehandling, som koster 6,000 kroner per gang. Den ekstravagante behandlingen inneholder blant annet peeling med diamantpartikler og laserbehandling. I ukene før Oscar-utdelingen kommer stjernene hver dag for behandlingen, som avsluttes med en ekstra spesialbehandling samme dag som utdelingen. Dette skal gi et optimalt grunnlag på huden før sminken legges.

Relevante artikler videre:

Slik kopierer du stjernenes feminine og lekne hårfrisyrer.Les mer her!

Bli vakker med rosekinn.Slik legger du rouge!

Håret blir statisk og slitt om vinteren.Få bukt med vinterhåret her!

Publisert: