Isabella «Blondinbella» Löwengrip må selge luksusvilla

TUNG TID: Isabella Löwengrip har fortalt om en tung økonomisk tid. Nå selger hun huset sitt. Foto: Fredrik Sandberg/TT/NTB scanpix.

Kun et år etter at Löwengrip (29) punget ut nærmere 30 millioner for villaen selger hun den.

Publisert:

Influenceren og businesskvinnen kjøpte for rett over ett år siden en luksusvilla på 352 kvadrat på Lidingö utenfor Stockholm.
Nå må hun selge villaen, ifølge den svenske bloggen Bloggbevakning. Også de svenske avisene Expressen og Aftonbladet har gjengitt nyheten.
Den siste tiden har Löwengrip fortalt at hun går igjennom en tung tid, og at hun er nødt til å ta en dag av gangen.
Selskapet hennes var nemlig nær konkurs, og hun ble nødt til å dra hardt i nødbremsen.

For tre dager siden skrev Löwengrip et innlegg på bloggen som åpnet med «I dag har jeg tatt et beslutning som har fått meg til å spy».
– Vi kommer til å komme oss gjennom dette, men veien dit blir utrolig smertefull. Det er min verste tid i løpet av karrieren, og noen beslutninger gjør så vondt. Jeg har kjent hvordan stress føles på kroppen tidligere, men nå kjenner jeg det på en helt annen måte. Vi er i en krise, og det tar på både psykisk og fysisk, skriver den svenske bloggdronningen videre.
Da Löwengrip kjøpte huset skal hun ha punget ut 26.500.000 svenske kroner for det, ifølge bloggen.
– Det er ikke så mange småbarnsmammaer under tredve som flytter alene i et hus for nærmere 30 millioner, men noen må vel være den første, skrev hun på sin EGEN BLOGG og la til at hun og barna kommer til å stortrives.
Fikk du med deg?

Nå er altså huset igjen ute for salg, denne gangen for en pris på 30.000.000 kroner.

LEKKERT: Isabella Löwengrips hus. Foto: Fastighetsbyrån Gadelius.

Huset er bygget i 2017, og er på 352 kvadratmeter. Huset har ni rom, hvorav tre har eget bad. Det er tre store terrasser, konferanserom, bibliotek, åpen kjøkkenløsning med eget spiskammers og vinrom.

NYHETER

Se alle bildene fra luksusvillaen

Isabella Löwengrip har tidligere hatt ett uttalt mål om å bli verdens mektigste businesskvinne, og da MinMote møtte henne la hun ikke skjul på at hun LEVER ET LIV MANGE LIKER Å KRITISERE. Hun har også blitt kåret til Sveriges mektigste kvinne i næringslivet.

Publisert: