Se stjernenes ville halloween-kostymer

PLASTISK-FANTASTISK: Rebel Wilson kom kledd som en Barbie-dukke i eske på kjendisfest i Hollywood.

Barbie, Marge eller Joker? Sjekk kjendisenes halloween-kostymer.

Malin Gaden
Publisert:

Stjernene er ikke fremmed for å dra på skikkelig når halloween melder sin ankomst. Kostymene deres er gjerne planlagt i lang tid, og de er ofte så gjennomført at man får litt hakeslepp – eller en god latterkrampe.

Årets halloween-feiring var selvfølgelig intet unntak.

Kaia Gerber og Presley Walker Gerber valgte hver sin filmkarakter til årets halloween-feiring.

Modell Kendall Jenner kledde seg ut som Jessie fra animasjonsfilmen «Toy Story». Jenner delte selv bilde av kostymet sitt med sine 262 millioner følgere på Instagram, og har fått flere kommentarer fra kjente personer. Flere i kommentarfeltet gir også Jenner en smekk på lanken for det de mener er å seksualisere en kjent og kjær barnefigur.

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

En gjenganger på halloween er The Joker. Diddy nailet oppgaven.

A post shared by LOVE (@diddy)

Marge Simpson Lizzo = sant!

En annen kjendis som har fått masse oppmerksomhet for sitt kostyme, er Kim Kardashian. Hun kledde seg ut som «X-Men»-karakteren Mystique. Denne rollen spilles av Jennifer Lawrence, som har uttalt ved flere anledninger at hun er en stor Kardashian-fan, så vi antar denne hyllesten falt i smak.

Hele Kardashian/Jenner-klanen er kjent for å dra på litt under halloween, og Kylie Jenner skulle selvfølgelig ikke være noe dårligere enn søstrene sine. Hun har lagt ut flere bilder av seg selv iført flere kostymer på Instagram!

Blant de som virkelig fanget vår oppmerksomhet, var det du ser under her. Jenner er kledd ut som «The Bride of Frankenstein» og har på seg en kjole fra Jean Paul Gaultier.

Episke filmkarakterer egner seg ypperlig til halloween. Jojo Siwa gjenskapte Draco Malfang fra «Harry Potter».

En film som virkelig er i vinden om dagen er filmen om den lille havfruen Ariel. Det utnyttet modell Winnie Harlow til det fulle.

Kerry Washington kledde seg ut som Lionel Richie. Episk og enkelt!

Å hente inspirasjon fra populærkulturen er ingen dum idé til halloween. Megan Fox og kjæresten Machine Gun Kelly gikk for å kle seg ut som 90-tallets it-par Pamela Anderson og Tommy Lee.

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Et kostyme som har fått spesielt mye oppmerksomhet denne helgen, er Frankie Jonas sitt. Han kledde seg ut som storebror Joe Jonas, mens kjæresten hans gikk kledd som Taylor Swift. Joe og Taylor var nemlig sammen for noen år siden, så dette kostymevalget har selvsagt fått folk til å sperre opp øynene.

A post shared by @franklinjonas

«Riverdale»-skuespillerne Camila Mendes, Lili Reinhart og Madelaine Petsch valgte å kle seg ut i en halloween-klassiker, nemlig som trioen fra «Hocus Pocus».

Janelle Monáes kostyme var – med mangel på et bedre ord – utenomjordisk og inspirert av «The fifth element».

A post shared by Janelle “Jane” Monáe (@janellemonae)

TikTok-stjernen Addison Rae gikk for å kle seg ut som en blodig Lady Gaga.

På utkikk etter litt inspirasjon til neste kostymefest? Alexandra Joner, som er kjent for sine ekstravagante halloweenfester, viser deg i videoen under hvordan du enkelt kan sminke deg som en katt!

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: