Grammy 2022: Justin og Hailey Bieber klinte til

THE BIEBERS: Justin og Hailey Bieber delte et kyss på den røde løperen før utdelingen.

Se alle antrekkene fra årets Grammy Awards her.

Publisert:

Musikkens store festkveld bringer også med seg noen gode moteøyeblikk. Under nattens Grammy-utdeling hadde stjernene dresset seg opp for å feire seg selv og musikkåret som har gått.

Med fest i Las Vegas blir det selvfølgelig noen spenstige antrekk.

Ekteparet Bieber kom naturlig nok sammen, og benyttet anledningen i blitsregnet til å kline til. Hailey Bieber var kledd i en elegant stroppeløs kjole fra Saint Laurent, mens ektemannen Justin var kledd i en oversized dress fra Balenciaga, som ble toppet med en neonrosa lue.

De to deler fiffig nok stylist med den norske stjernen Renate Reinsve. En ting du også må legge merke til med Justins antrekk er skoene. De er fra samarbeidet mellom Crocs og Balenciaga.

TOUCH AV ROSA: Justin Bieber gikk for en oversized Balenciaga-blazer, solbriller og neonrosa lue, mens kona Hailey gikk for et mer nedtonet antrekk i en hvit stroppløs kjole fra Saint Laurent, løs flette, og smykker fra Tiffany & Co.

Det kan virke som om det gikk en rosa tråd gjennom den røde løperen, da flere av stjernene hadde valgt rosa detaljer og antrekk.

Se alle antrekkene fra Grammy Awards 2022 her:

PERLER: En som valgte å ta den helt ut på Grammy-utdelingen var Lil Nas X, i denne perle- og krystalldekkede dressen med matchende sko fra Balmain.
OVERSIZED: Både til Oscar og nå til Grammy valgte Billie Eilish svarte, oversizede antrekk.
BLE BLOND: Dua Lipa i en vintage Versace-kjole fra 1992, med plenty av smykker og detaljer i gull. Legg merke til at hun tilsynelatende har bleket håret blondt.
HYLLEST: Artisten H.E.R kom i en glitrende gul jumpsuit som var en hyllest til Aretha Franklin. Antrekket er spesiallaget av den norske designeren Peter Dundas.
KRYSTALLER: Olivia Rodrigo hadde på seg en spesiallaget Vivienne Westwood Couture-kjole med rosa krystaller, matchende smykker og lange hansker.
HATT PÅ SNEI: Halsey fikk oppmerksomhet for sitt antrekk fra Pressiat.
LYSEBLÅ: Doja Cats kjole var av den glitrende varianten. Smykkene hennes sto i stil til krystallene på kjolen.
VINTAGE: Om du syns du har sett dette antrekket før er det ikke helt utenkelig. Artisten SZA kom nemlig kledd i vintage Jean Paul Gaultier.
ELEGANT: Lady Gaga gikk for en klassisk rød løper-kjole i svart og hvitt. Kjolen er fra Armani Prive.
GLITRENDE: Giveon kom i glitrende dress. Både kul og elegant!
NETTING OG HØYE HÆLER: Lenny Kravitz kom kledd i en glitrende nettingvest, skinnbukser og boots med høye hæler. Antrekket er signert Natalia Fedner.
CROP TOP: Allison Russell matchet den røde løperen med sitt røde skjørt, røde hansker og røde crop top.
KVELDENS VERT: Trevor Noah fikk det ærefulle oppdraget å lede utdelingen, og stilte i en rosa blazer med svarte bukser og sort sløyfe.
ROSA VOLANGER: En gigantisk ballkjole er en klassiker på rød løper, og denne gangen gikk Chrissy Teigen for en stor ballkjole med rosa volanger fra Nicole + Felicia.
RAFF TYPE: Jared Leto kom i blondebluse med dyp utringning og mørke solbriller. Antrekket er fra Gucci.
GAMMEL HOLLYWOOD-GLAMOUR: Artisten St. Vincent oste av gammel Hollywood-glamour i antrekket fra Gucci.
MATCHET: Under den rosa kåpen har Travis Barker på seg en svart vest og bukse, og matchet forloveden Kourtney Kardashian som hadde på seg en jumpsuit fra Et Ochs’ høstkolleksjon. Barkers antrekk er signert Givenchy.
KLASSIKER: Addison Rae valgte en enkel slip dress til årets Grammy Awards.
LITEN DETALJ: Valget falt på en svart dress til årets Grammy-utdeling for Jack Harlow, men antrekket fikk en interessant touch med detaljen på jakken hans.
FRA TOPP TIL TÅ: Cynthia Erivos sølvskjole er signert Louis Vuitton.
KNÆSJ: Rapperen Saweetie fulgte kveldens uskrevne kleskode, og kom i knallrosa.
GLITRENDE KAPPE: Når Paris Hilton skal på den røde løperen, er det klart det må glitter og glam til. Antrekket hennes skal være fra Atelier Zuhra.
GJENNOMTENKT: Den populære gruppen BTS hadde fargekoordinerte antrekk på den røde løperen.
DYRISK: Megan Thee Stallion hadde asymmetrisk kjole fra Roberto Cavalli med flere ulike dyremønstre. I ørene hadde hun passende nok slange-øreringer.
COUNTRY-STJERNE: Carrie Underwood kom kledd i en gigantisk ballkjole med glitrende overdel.
Publisert: