Nordmennene glitret om kapp i Cannes

GLAMORØS: Renate Reinsve på den røde løperen iført Dior.

Okay, dette er ekte filmstjerne-øyeblikk.

Publisert:

Joachim Triers nye film «Verdens verste menneske» hadde verdenspremiere under filmfestivalen i Cannes torsdag kveld.

Filmen er nominert til filmfestivalens gjeveste pris, Gullpalmen. Det er første gang siden 2015 at en norsk film er med i kampen om filmprisen. Den gangen var det også Joachim Trier som ble valgt ut med «Louder Than Bombs».

På den røde løperen var flere av skuespillerne samlet, og som de leverte!

STJERNELAG: Denne giftige gjengen hadde fått på seg finstasen under filmpremieren. Fra venstre: Anders Danielsen Lie, regissør Joachim Trier, Renate Reinsve, Herbert Nordrum og manusforfatter Eskli Vogt.
CASUAL: Den samme gjengen var avslappet antrukket under presentasjonen av filmen på dagtid.

Filmen er den tredje og siste i rekken av Triers Oslo-baserte filmer, og vi husker vel alle tilbake til de episke øyeblikkene i «Oslo, 31. august». Den nye filmen har også høstet strålende kritikker så langt, både her hjemme og internasjonalt. I VG fikk filmen terningkast 5.

En av hovedrolleinnehaverne, Renate Reinsve, hadde kledd seg i en stroppløs ultraglamorøs kjole med lommer fra Dior.

FILMSTJERNE-ØYEBLIKK: Renate Reinsve fikk snurr på skjørtet under premieren. Stylingen til kjolen var holdt elegant og naturlig, og hun hadde utslått hår. I ørene hadde hun lekre øredobber.
Reinsve kombinerte kjolen med spisse lakkpumps. Klassisk og chic!

Anders Danielsen Lie, som spiller en av hovedrollene i filmen, var kledd i en frekk lysegrå smoking. Vi liker!

Fra en scene på St. Hanshaugen i Oslo, i filmen «Verdens verste menneske».

Tidligere modell Iselin Steiro, som er gift med Danielsen Lie, var også til stede under premieren i Cannes. Hun var pyntet i kjole fra norske Synnøve Mo, bak MoShop, og smykker fra danske Sophie Bille Brahe.

Men det var ikke bare her nordmenn kastet glans over den tradisjonelle og ultraglamorøse filmfestivalen torsdag kveld. Modell Frida Aasen var på premiere til filmen «Stillwater» var hun iført Elie Saab og smykker fra Chopard.

Modell Frida Aasen var også til stede i Cannes torsdag. På premiere til filmen «Stillwater» var hun iført Elie Saab og smykker fra Chopard.
Publisert:

Finn mer innhold om: