Push-up-undertøyet for menn

Den nye boxertrusen skal løfte baken, og har en integrert hylle for å framheve utstyret foran.

Cathrine Elnan
Publisert:

I 2010 er det ikke bare damer som bruker push-up- og hold-in-undertøy. Vi har tidligere sett korsett som skal gi menn inntrykk av en flatere mage, og nå kommer boxeren som skal framheve utstyret både foran og bak, det skriver Daily Mail.

Norske menn storhandler korsett på nett. Les mer her!

«Rumpeløfteren» og «Frontal forbedring»

Den nye boxertypen har fått navnet Bodymax, og det er den britiske kjeden Marks & Spencer som lanserer produktet. Undertøyet kommer i to forskjellige modeller, som har hver sin funksjon. Den ene modellen, «Rumpeløfteren», skal gjøre som navnet tilsier – og ifølge produsentene selv løfter den rumpen cirka 20 prosent.

Den andre modellen har Marks & Spencer valgt å kalle «Frontal forbedring». Med en liten integrert hylle på innsiden av boxeren, skal den gi en synlig forstørrelse på omtrent 38 prosent, det melder i alle fall produsentene selv.

Det finnes flere måter å jukse på. Nå har hold-in undertøy for menn kommet!

Skal gi menn høyere selvtillit

Boxertrusen, som blir lagt ut for salg denne måneden, ble utviklet etter at salget av hold-in-undertøy for menn tok av for fullt. Marks & Spencer tror push-up-boxeren kan bli like populær.

– Våre forskere har jobbet hardt for å lage to modeller som er komfortable å ha på, og som samtidig gir visuelle resultater. Disse boxertrusene kan løfte menns selvtillit og vi tror produktet kommer til å bli populært blant våre kunder, sier Dave Binns, sjef for menns undertøy i Marks & Spencer.

Relevante artikler videre:

Hudpleie for menn!Disse produktene bør menn ha på badet

Motetips for gutter!Kle deg som Justin Timberlake

Finn kule klær på nettet!Her er gode nettbutikker for klær

Ute etter nye sko?Her er de beste skobutikkene på nett

Publisert: