Beskyldt for å miste undertøy

Lady Gaga beskyldes for å ha mistet svært kostbart undertøy under innspillingen av sin nye musikkvideo.

Mari Glans
Publisert:

Popstjernen fikk låne eksklusive prototyper fra undertøysmerket Rigby and Pellers høstkolleksjon da hun skulle spille inn ny musikkvideo. Det britiske merket Rigby and Peller er kjent for sine eksklusive undertøyssett, og leverer blant annet undertøy til Dronning Elizabeth.

Merket sendte sju forskjellige undertøyssett fra London til New York, for at Lady Gaga skulle bruke dem i sin nye video. Men bare tre av settene hun lånte ble returnert i etterkant. Dette har skapt store problemer for merket, som nå risikerer å måtte avlyse sin visning av høstkolleksjonen førstkommende torsdag, melder Daily Mail.

Øker salget av hold-in produkter.Vil se ut som Lady Gaga

Uerstattelige plagg

De retserende fire undertøyssettene som Lady Gaga lånte, har på mystisk vis forsvunnet under transporten. Nå mer enn antyder Rigby and Peller at Lady Gaga har mistet undertøyet.

- Selvfølgelig var vi lykkelige over at Lady Gaga ønsket å bruke våre nye kreasjoner i sin musikkvideo, men vi gjorde det klart at vi trengte å få settene tilbake i god tid før vår pressevisning, forteller en talsmann for merket til Daily Mail.

- Dette er håndlagde og unike plagg som er uerstattelige og ikke tilgjengelig noen andre steder i verden, så vi er svært skuffet over å ikke få dem tilbake til årets store visning, sier talsmannen til avisen, og legger til at om de savnede settene ikke returneres, kan hele produksjonen av høstkolleksjonen stoppe opp siden dette er prototyper som kun finnes i ett eksemplar av hver.

Om Lady Gaga har blitt et offer for forsvunnet bagasje eller om hun likte undertøyet så godt at hun ønsket å beholde det, er fortsatt uvisst.

- Vi har ingen kommentar til denne saken, sier Lady Gagas talsmann, ifølge Daily Mail.

Hun er årets stilskaper.Lady Gaga får moteskryt

Relevante artikler videre:

Lyst til å prøve noe nytt?Ektepar gjør suksess med selvlysende undertøy

Problemer med å finne riktig størrelse?Det har Hanne også!

Madonna er aldri kjedelig.Husker du disse bh-ene?

BH hevder å gjerne rynker.Les hele saken her!

Publisert:

Finn mer innhold om: