Stjel stilen til Kristen Stewart

Avslappet, men samtidig stilfull. Gå for enkle detaljer, markert øyesminke, voluminøst hår og få den elegante og rocka stilen til skuespilleren Kristen Stewart.

Cathrine Elnan
Publisert:

Hun er best kjent som Bella Swan fra vampyrsagaen «Twilight», men skuespillerkarrieren hennes har så vidt begynt, og dette er en dame man kan regne med å se mye mer til i framtiden. Selv om Stewart ikke har vært lenge på stjernehimmelen, har hun allerede blitt anerkjent for stilen sin.

Den talentfulle 20-åringen stakk tidligere i år av med tittelen «Årets Kvinne» da britiske «ELLE» kåret årets best kledde, mye på grunn av hennes stilsikre valg i klesveien. Stilen til Kristen Stewart er enkel, rocka og litt guttete til hverdags, og på den røde løperen bevarer hun den punkete rockestilen samtidig som hun alltid ser elegant ut.

Trenger du inspirasjon tl en ny hårfrisyre?Flett håret som stjernene

Aldri for glamorøs

Hverdagsstilen hennes er preget av enkle og avslappede plagg, som band-t-skjorter, slitte skinny jeans, hettegensere og lave converse eller vans. Stewart bruker små grep for å piffe opp de nøytrale antrekkene, og hun blir ofte sett med t-skjorten i en liten knute og med retrosolbriller på nesen. Dette er små, men enkle grep som tilføyer stilen det lille ekstra. Stewart holder seg stort sett til enkle og klassiske farger, som svart, hvit, rødt og grått.

På den røde løperen velger Stewart mer elegante antrekk med sterkere farger eller glamorøse plagg med glitter. Men stilen blir aldri for glamorøs, skuespilleren bryter opp uttrykket med en tøff skinnjakke eller lave conversesko. Resten av antrekket holder hun stilrent, uten noe særlig tilbehør i form av smykker, armbånd eller ørepynt. Hvis hun ikke går for de lave skoene, velger Stewart de klassiske Christian Louboutin-hælene.

Liker du kombinasjonen svart og hvit?Slik blir du Chanel-chic!

Fremhev øynene

Hos Stewart er det ofte øynene som står i fokus, og de sotede øynene gir henne en mer dramatisk og rocka look. Med sterkt definert øyesminke er det smart å holde resten av sminken nøytral, og dette er også et tips som Stewart følger.

Som resten av den avslappede stilen, har Stewart som regel en løs og ledig hårfrisyre som passer til den meste. Stikkordet er volum, enten hun har det løst eller satt opp i en rufsete hestehale. For å få denne looken er hårføner, hårskum og en tuperingsbørste viktige hjelpemidler.

Lyst på et par solbriller som aldri går av moten?Gå for et par aviators.

Relevante artikler videre:

Klassisk stjernestil!Stjel stilen til Olivia Palermo

Bli inpirert av stjernene!Stjel stilen til Lauren Conrad

Slik får du stilen!Stjel stilen til Kate Bosworth!

Hun har en kul og trendy stil til hverdags og fest.Stjel stilen til Diane Kruger!

Publisert:

Finn mer innhold om: